Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Συντάξεις: Έρχεται νέο κύμα προσφυγών για τα αναδρομικά

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Νέες δικαστικές διεκδικήσεις των συνταξιούχων σχετικά με την καταβολή των αναδρομικών για το διάστημα 11μήνου ( Ιουνίου του 2015 και Μαΐου του 2016) βλέπουν οι νομικοί.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Καθημερινή”, όσοι προσέφυγαν στο ΣτΕ και δικαιώθηκαν θα πάρουν αναδρομικά τόσο για τις κύριες όσο και για τις επικουρικές και τα δώρα. Όσοι δεν προσέφυγαν θα πάρουν μόνο για τις κύριες συντάξεις . Όσο για τα ποσά που θα δουν στους λογαριασμούς τους όσοι βάσει της διάταξης τα δικαιούνται , αυτά κυμαίνονται από 550 ευρώ έως και 7.000 ευρώ μεικτά με μεσοσταθμικό ποσό στην περιοχή των 900 με 1.000 ευρώ. Τα υψηλότερα ποσά αυτά που είναι πάνω από 3.000 ευρώ αφορούν κατά κύριο λόγο τους διπλοσυνταξιούχους που αθροίζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και δίνει ως συντάξεων που θα λάβουν αναδρομικά 2,2 εκατ. Πρόκειται για συνταξιούχους που εισπράττουν δύο ή και περισσότερες κύριες συντάξεις καθώς και συνταξιούχους που είχαν υψηλές και πολύ ψηλές συντάξεις πριν εφαρμοστούν οι περικοπές του. 2012.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida