Στην Ελλάδα οι πρώτες 8.000 δόσεις του εμβολίου της Moderna

A bottle of Moderna's COVID-19 vaccine is seen on a table before Kansas Democratic Gov. Laura Kelly received an injection Wednesday, Dec. 30, 2020, in Topeka, Kan. (AP Photo/Charlie Riedel)

Οι πρώτες 8.000 δόσεις του εμβολίου για την covid-19 της φαρμακευτικής εταιρείας Moderna έφτασαν στην Ελλάδα. Στη χώρα μας αναμένεται να παραδοθούν από τη Moderna 20.000 δόσεις εμβολίων εντός του Ιανουαρίου, 115.000 δόσεις τον Φεβρουάριο και 105.000 δόσεις τον Μάρτιο. Οι συνολικές παραδόσεις της Moderna για το πρώτο τρίμηνο είναι 240.000 δόσεις.

Επίσης, η Ελλάδα, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, θα παραλάβει από τη Pfizer 427.050 δόσεις, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 362.700 δόσεις και τον Μάρτιο άλλες 558.675 δόσεις. Συνολικά, από την εταιρεία Pfizer θα παραδοθούν 1.348.425 έως το τέλος Μαρτίου. Σε αυτές υπάρχει περίπτωση να προστεθούν και άλλες 1.180.930 δόσεις από την επιπλέον συμφωνία της Pfizer με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !