Σε εξώσεις ενοικιαστών από Δημοτικά κτίρια προχωρά ο Δήμος Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Σε αγωγές και εξώσεις εναντίον ενοικιαστών, με μακροχρόνια χρέη, προχώρα ο Δήμος Κοζάνης σύμφωνα και ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του.

Οι οφειλές που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ από τους ενοικιαστές δημοτικών κτιρίων, είναι δεκαετιών και παρ όλες τις προσπάθειες είσπραξης καθώς και διευκολύνσεων από την Δημοτική Αρχή δεν κατέστη δυνατή η είσπραξη των ενοικίων.

«Ο Δήμος Κοζάνης θα κινηθεί πλέον δικαστικά για την είσπραξη των οφειλομένων, για την προάσπιση των συμφερόντων του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κοζάνης, μιλώντας στην ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες για την αποπληρωμή οι ρυθμίσεων έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή επίπτωση στα οικονομικά του Δήμου αλλά να δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

«Η πληρωμή των υποχρεώσεων προς τον δήμο είναι ανάγκη», δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, σε ότι αφορά στην απόφαση της οικονομικής επιτροπής να προχωρήσει σε αγωγές και εξώσεις στους μη συνεπείς ενοικιαστές του Δήμου.

 

 

ΠΗΓΗ:http://www.aftodioikisi.gr/

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida