Πτολεμαΐδα: Ενδιαφέρον για τους αγώνες τεχνικής κολύμβησης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενδιαφέρον για τους αγώνες τεχνικής κολύμβησης

Με  πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αθλητών και σωματείων, προχωρά και σε αγωνιστικό επίπεδο,  η προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα, για τους χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδας, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 18 και 19  Μαρτίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο ομοσπονδιακός προπονητής τεχνικής κολύμβησης Αλέξανδρος Ξιάρχος, δήλωσε  ότι «αποτελούν πολύ μεγάλη διοργάνωση οι αγώνες αυτοί, στους οποίους αναμένεται να συμμετέχουν και αθλητές με πολύ μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο»

Παρότι συνεχίζονται  στην Κολυμβητική Ομοσπονδία οι αιτήσεις αθλητών και ομάδων για τους  χειμερινούς αγώνες στην Πτολεμαϊδα, ο κ. Ξιάρχος εκτιμά  ότι θα συμμετέχουν  περισσότεροι από 200 αθλητές και 20 σωματεία της τεχνικής κολύμβησης από την Βόρεια Ελλάδα, ενώ όπως ανέφερε επίσης «οι υψηλές προδιαγραφές που πληροί  το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας ως ένα από τα πλέον σύγχρονα Κολυμβητήρια της χώρας, δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην περιοχή».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής έκανε ειδική  θετική αναφορά και για την ανάπτυξη του νέου αυτού αθλήματος της τεχνικής κολύμβησης στην περιοχή της Πτολεμαϊδας, μέσα από την σημαντική δουλειά που γίνεται από τον Κολυμβητικό Σύλλογο «Δελφίνια» Πτολεμαϊδας.

ΕΡΤ Κοζάνης – Σύνταξη Αντώνης Μαυρίδης

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!