Πτολεµαΐδα: Καταγγελία αναγνώστη για απρεπη συμπεριφορά υπαλλήλου στα ΚΕΠ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ευχαριστήρια επιστολή
Καλησπέρα σας,
δεν συνηθίζω να βάλλω κατά των δημοσίων υπαλλήλων αλλά υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες δεν πρέπει να μένουν ασχολίαστες.
Ηλικιωμένη κυρία 70+ συνταξιούχος από το εξωτερικό προσήλθε στο ΚΕΠ για μια βεβαίωση που πρέπει να στείλει στον ασφαλιστικό φορέα της και του συζύγου της.Επειδή τυγχάνει να είναι η μητέρα μου και ξέρω ότι πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος σαράντα χρόνια στο εξωτερικό δεν είχε μάτια και αυτιά κλειστά, ότι θετικό ήταν να κρατήσει από την παρουσία της στο εξωτερικό το αφομοίωσε και διαπαιδαγωγήθηκε κατάλληλα.

Με αποτέλεσμα να είμαι σίγουρος για την κόσμια συμπεριφορά της.
Η αντιμετώπιση της υπαλλήλου, Μ. Μ.  λέγεται προς την μητέρα μου ήταν απαράδεκτη και προκλητική. Θα σας πω μόνο το εξής , έφτασε στο σημείο να της πει : Γιατί ήρθατε στην Ελλάδα;

Στην Γερμανία δεν έχετε απαιτήσεις…και λοιπά αστεία.
Η συγκεκριμένη κυρία είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα Έλληνα πτυχιούχου, αν έχει βέβαια,  που αποδεικνύει ατράνταχτα πως μια όποια εξιδίκευση μέσω ενός πτυχίου δεν συνεπάγεται και την απαιτούμενη μόρφωση ενός ανθρώπου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο φορέας Κ.Ε.Π αν δεν κάνω λάθος λέγεται Κέντρο ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗΣ πολιτών.
Μαζέψτε τους επιτέλους…
Αυτή τη φορά η συγκεκριμένη κυρία πούλησε πνεύμα,  που δεν έχει βέβαια σε μια ηλικιωμένη κυρία…αν, ρωτάω υποθετικά απέναντι της ήταν κάποιος νεότερος και ευέξαπτος και ξέφευγε η κατάσταση ποιός θα έφταιγε; Ο προκατειλημμένος κατά των δημοσίων υπαλλήλων ελληνικός λαός;
Μαζέψτε τους επιτέλους…
Με εκτίμηση
Χατζηλιάδης Η Νικόλαος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!