Πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Εορδαίας «Τεχνική Συνάντηση για την πορεία υλοποίησης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» 

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η «Τεχνική Συνάντηση για την πορεία υλοποίησης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» , που πραγματοποιήθηκε την        Τρίτη 16-4-2019  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , στο πλαίσιο της εξέτασης της πορείας εφαρμογής και των απαιτούμενων ενεργειών επιτάχυνσης της υλοποίησης των Επιχειρησιακών Σχεδίων Στρατηγικής  Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ).

Η  ενημέρωση έγινε από τους εκπροσώπους της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Η. Μουρατίδη και Β. Αυγουστινάκη .

    Τα θέματα ημερήσιας διάταξης αφορούσαν  την πορεία υλοποίησης των  ΕΣΣΒΑΑ του ΕΠ ΠΔΜ 2014-2019,  την  Διαδικασία Αξιολόγησης Προτάσεων , τον Προγραμματισμό Προσκλήσεων, τις Υποχρεώσεις Πληροφόρησης και Επικοινωνίας , το περιεχόμενο Ετήσιας Έκθεσης Υλοποίησης ΕΣΣΒΑΑ  και άλλα  ζητήματα.

Στην Τεχνική Συνάντηση έδωσαν το παρών  και τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων Γρεβενών , Εορδαίας , Καστοριάς , Κοζάνης και Φλώρινας.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Tagged

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.