Πώς να θολώσετε το σπίτι σας στο Google Maps

Πώς να θολώσετε το σπίτι σας στο Google Maps

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πώς να θολώσετε το σπίτι σας στο Google Maps

 

Μέσω του Street View της Google μπορεί κανείς να μεταβεί σε οποιαδήποτε διεύθυνση στον κόσμο και να δει πως μοιάζει στην πραγματικότητα. Πολλές φορές όμως αυτό είναι πρόβλημα καθώς μπορει να φαίνονται περισσότερα από όσα θέλει καποιος από το σπίτι του.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας γυναίκας που μετακόμισε πριν από λίγα χρόνια σε ένα νέο σπίτι για να γλιτώσει από έναν καταπιεστικό σύζυγο, ο οποίος κατάφερε τελικά να διαπιστώσει που ακριβώς μένει μέσω του Street View, όπως επισημαίνει το mashable.

Αν θέλετε λοιπόν να ζητήσετε από την Google να θολώσει το σπίτι σας στο Google Maps, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Αρχικά πηγαίνουμε στο Google Maps και πληκτρολογούμε τη διεύθυνσή μας
  • Στη συνέχεια αφού εισέλθουμε στο Street View mode τραβώντας το κίτρινο ανθρωπάκι από το κάτω μέρος της δεξιάς πλευράς στη διεύθυνση που μένουμε, βάζουμε την οθόνη να δείχνει το σπίτι μας και πηγαίνουμε τέρμα κάτω στα μικρά γράμματα και πατάμε το report a problem.
  • Κεντράρουμε το κόκκινο κουτί στο σπίτι μας και επιλέγουμε τι θα θολώσουμε. My Home στη προκειμένη περίπτωση και τον λόγο που θέλεις να το κάνεις. Βάζεις τη διεύθυνσή email και καταχωρείς το αίτημά σου

Πιθανόν να λάβετε email από τη Google που θα ζητάει διευκρινήσεις για το θέμα. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida