Πήρε εξιτήριο ο 16χρονος από το Λέχοβο που τραυματίστηκε από στρατιωτική ξιφολόγχη

Πήρε εξιτήριο ο 16χρονος από το Λέχοβο που τραυματίστηκε από στρατιωτική ξιφολόγχη

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πήρε εξιτήριο ο 16χρονος από το Λέχοβο που τραυματίστηκε από στρατιωτική ξιφολόγχη

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας 16χρονος στο Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου, όταν τραυματίστηκε σοβαρά από στρατιωτική ξιφολόγχη, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τα 78 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Λεχόβου.

Ο 16χρονος  ο οποίος συμμετείχε την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στις εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία του Λεχόβου και παρουσία πλήθους κόσμου, κάποια στιγμή λιποθύμησε (ενδεχομένως λόγω ζέστης), πέφτοντας πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη που είχε στηθεί δίπλα στο στρατιωτικό άγημα.

Αν και η ξιφολόγχη καρφώθηκε κοντά στο αυτί του 16χρονου, ευτυχώς δεν τον τραυμάτισε σε σημείο που θα μπορούσε να αποδειχτεί μοιραίο. Από το τραύμα, όμως, προκλήθηκε σοβαρή αιμορραγία, την οποία, ευτυχώς, μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς αρχικά ο γιατρός που βρισκόταν στο χώρο της εκδήλωσης κ.Χαρακτσής, καθώς και οι γιατροί κατά την εσπευσμένη μεταφορά του στο Mποδοσάκειο Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Ο 16χρονος είναι πολύ καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

 

lehovonews24.gr

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κέντρο Ποδηλάτου Παπαδόπουλος
Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Εξατμίσεις Ρουσόπουλος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida