Περιοδεία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Αργολίδα

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Περιοδεία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Αργολίδα

Περιοδεία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Αργολίδα

 

Την Αργολίδα επισκέφτηκε την Τετάρτη 20 Ιουλίου, μετά από πρόσκληση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας και της ΟΜ Ναυπλίου, η υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής του Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναπληρώτρια Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αγροτικούς και κτηνοτροφικούς φορείς της Αργολίδας στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας στο Ναύπλιο, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές της πρωτογενούς παραγωγής στην περιοχή.

 

Η κα Ολυμπία Τελιγιορίδου διαπίστωσε τη δεινή οικονομική θέση που βρίσκονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, οι οποίοι με την αύξηση του κόστους παραγωγής που εκτινάχθηκε με την εκρηκτική αύξηση στην ενέργεια, τα καύσιμα, τα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, που θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους και τη συνέχιση της αγροτικής τους δραστηριότητας.

 

Η κα Τελιγιορίδου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταλήξει στις βασικές αρχές του προγράμματός του, τόσο για την αντιμετώπιση των καθημερινών και τρεχόντων προβλημάτων της πρωτογενούς παραγωγής, όσο και για τη δημιουργία ενός εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού, που θα έχει μακρόπνοους στόχους για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου.

 

Στη συνέχεια, η κα Τελιγιορίδου επισκέφθηκε με το βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Γκιόλα, και τον Συντονιστή της ΟΜ Ναυπλίου, Γιάννη Κυριακίδη, την κτηνοτροφική μονάδα του Προέδρου του ΣΕΚ (Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας), κ. Τάκη Πεβερέτου, και το Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας – ΑΝΥΦΙΟΝ του κ. Γιώργου Στεργίου.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Περιοδεία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Αργολίδα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Περιοδεία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Αργολίδα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Περιοδεία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Αργολίδα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Περιοδεία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Αργολίδα

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!