Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ: Έως την Παρασκευή η υποβολή ενστάσεων – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ: Έως την Παρασκευή η υποβολή ενστάσεων – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ: Έως την Παρασκευή η υποβολή ενστάσεων – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

πό σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 έως την Παρασκευή 26 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ένσταση  για τα voucher των Παιδικών Σταθμών ΕΣΠΑ της ΕΕΤΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες αναρτήθηκαν στο https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2022_goneis_prosorina τα προσωρινά αποτελέσματα για τα voucher των Παιδικών Σταθμών ΕΣΠΑ της ΕΕΤΤΑ, με βάση το πρόγραμμα ΕΣΠΑ: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022–2023».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 Πώς υποβάλλονται οι ενστάσεις

Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Πότε θα ανακοινωθούν οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης

Στην συνέχεια στις 30 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των αιτούντων ανά Περιφέρεια/Περιφερειακή Ενότητα, καταρτίζονται μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων και αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του αιτούντα, του ωφελούμενου παιδιού, καθώς και τον αριθμό του Voucher

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!