Π.Ε. Κοζάνης: Ορκωμοσίες Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Π.Ε. Κοζάνης: Ορκωμοσίες Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων

Ετοιμάζονται οι νέοι Δήμαρχοι για τις τελετές ορκωμοσίας ώστε να αναλάβουν από την 1η Σεπτεμβρίου τους Δημαρχιακούς θώκους  μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου. Οι τελετές ορκωμοσίας Δημάρχων νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και μελών των Συμβουλίων Κοινοτήτων έχουν ήδη αποφασιστεί, τόσο η ημέρα όσο και ο χώρος διεξαγωγής τους. Στο Δήμο Κοζάνης ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας επέλεξε την ιστορική έδρα την Αιανή για να τελέσει την ορκωμοσία που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο, στις 7 το απόγευμα.

Μια μέρα πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς  και το Δημοτικό Συμβούλιο , στις 31 Αυγούστου 2019, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας  στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας ή στο Πνευματικό Κέντρο.

Η  τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Βοίου  Χρήστου Ζευκλή και των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων Κοινοτήτων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στις 6.30 το απόγευμα  στο πολιτιστικό κέντρο «Άρης & Λίλιαν Βουδούρη, στη Σιάτιστα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στο Δήμο Σερβίων η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στις 12 το μεσημέρι  στην κεντρική πλατεία Σερβίων. Την τελετή ορκωμοσίας θα τελέσει o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος.

Ενώ στο νέο Δήμο Βελβεντού η ορκωμοσία του Δημάρχου Μανώλη Στεργίου και του Δημοτικού Συμβουλίου θα τελεστεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, στις 8.30 το βράδυ, Σε ότι αφορά τον χώρο  της ορκωμοσίας, δυο είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι προτεινόμενοι, το Πνευματικό Κέντρο και ο κεντρικός ιερός Ναός του Βελβεντού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!