28104451

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον μελών της ΕΕΑ

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οι «ασπρόμαυροι» ζητούν άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Σε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διερεύνηση τέλεσης αδικημάτων από τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του αντιπροέδρου της, Μάκη Γκαγκάτση. Μέσω της συγκεκριμένης αναφορά, ο ΠΑΟΚ ζητά άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχε γνωστοποιήσει πως θα προχωρήσουν μετά από κινήσεις που διαπίστωσαν για τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε μέλη της ΕΕΑ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με κοινό παρονομαστή τον δικηγόρο Δ. Τζουγανάτο, δικηγόρο εταιρίας συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και επί χρόνια συνεργάτη του Ν. Φαραντούρη, ενός εκ των μελών που τοποθετήθηκε στην ΕΕΑ δυο ημέρες πριν την εξέταση της καταγγελίας του Ολυμπιακού εναντίον τον ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Στη μηνυτήρια αναφορά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφερόμενη σε μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάνει λόγο για παράβαση καθήκοντος και δωροληψία. Η αναφορά κατατέθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση, μαζί με τον δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Αθήνα την Τετάρτη, για την αναμέτρηση κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, και παρέμειναν στην πρωτεύουσα προκειμένου να προχωρήσουν σήμερα (13/2) στις συγκεκριμένες ενέργειες.

Η συγκεκριμένη μηνυτήρια αναφορά είναι η δεύτερη από την πλευρά του ΠΑΟΚ, καθώς προηγήθηκε αυτή που κατατέθηκε την περασμένη βδομάδα, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Κοινοποιήστε το άρθρο