ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ συμμετείχε στους χειμερινούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στις 17-18 Μάρτιου 2018.

Αγώνες υψηλού επίπεδου και ανταγωνισμού αφού συμμετείχαν όλες οι ομάδες Β. Ελλάδος 24 τον αριθμό και 241 αθλητές. Οι αγώνες αποτελούσαν κριτήριο πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών (Βελιγράδι 14-21 Ιουλίου) όσο και για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων (Κωνσταντινούπολη 28 Ιουλίου με 4 Αύγουστου).

Ο μεγάλος ανταγωνισμός έφερε τελικά 7 όρια για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων στην Κωνσταντινούπολη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στους συγκεκριμένους αγώνες υψηλού επίπεδου η ομάδα μας ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Συμμετείχε με 19 αθλητές και κατέκτησε 5 χρυσά 10 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια και έτσι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος.

Οι αθλητές μας κατάφεραν αυτή την επίδοση όντας σε άριστη κατάσταση αφού οι 16 από τους 19 κατέκτησαν κάποιο μετάλλιο γεγονός που δείχνει την άριστη δουλειά που γίνετε από τον προπονητή μας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Δ. σε συνδυασμό με την βοήθεια που προσφέρει η διοίκηση της ομάδος αλλά και από τους γονείς που στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια των αθλητών μας.

Η διοίκηση της ομάδος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο ΚΑΤΣΙΔΗ Σ. ο όποιος ήταν συνέχεια ανάμεσα στους αθλητές και τους εμψύχωνε στην προσπάθεια τους.

Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια είναι:

ΡΑΔΟΥΝΙΣΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3η θέση 50μ BF 3η θέση 4 επι 100μ BF 3η θέση 4 επι 50μ επιφάνειας

ΤΣΙΒΕΛΕΗΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3η θέση 4 επί 100μ BF

ΜΠΛΟΥΦΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 3η θέση 4 επί 100μ BF

ΚΑΛΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1η θέση 50μ BF 1η θέση 100μ BF 1η θέση 200μ 2η θέση 4 επι 100μ επιφάνειας 3η θέση 4 επί 50μ επιφάνειας

ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1η θέση 400μ BF 2η θέση 100μ BF 2η θέση 200μ BF 2η θέση 4 επι 100μ επιφάνειας 3η θέση 4 επί 50μ επιφάνειας

ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 3η θέση 200μ επιφάνειας 3η θέση 200μ επιφάνειας 3η θέση 4 επι 100μ επιφάνειας

ΣΠΑΝΟΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 2η θέση 100μ BF

ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 2η θέση 400μ BF 3η θέση 3 επι 100μ επιφάνειας

ΡΟΣΙ ΛΟΡΕΤΖΟ  ΟΡΙΟ πρόκρισης για το θερινό πρωτάθλημα 200μ BF

ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2η θέση 4 επί 100μ BF

ΜΠΕΚΕΡΙΔΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ 2η θέση 4 επί 100μ BF

ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ 3η θέση 4 επί 100μ BF

ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΥ ΕΛΛΗ 3η θέση 4επι 100μ BF

ΧΑΡΜΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 1η θέση 400μ BF 2η θέση 100μ BF 2η θέση 200μ BF

ΜΠΕΚΕΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 2η θέση 50μ επιφάνειας 2η θέση 100μ επιφάνειας 2η θέση 4 επί 50μ επιφάνειας

ΚΩΣΤΕΑ ΘΕΟΔΩΡΑ 2η θέση 4 επί 50μ επιφάνειας

ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ατομικό ρεκόρ

ΤΟΠΟΥΖΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ατομικό ρεκόρ

Την Ομάδα συνόδευαν οι Έφοροι ΓΙΑΝΝΑΚΙΝΑ  Δ.  και                                                                                                ΡΑΔΟΥΝΙΣΛΗΣ Ζ.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!