ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ EXCELLENCE SOFTWARE Η ΕΚΘΕΣΗ “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016” ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα από την Τετάρτη 8 έως και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και ανακοινώνει ακόμη μία μεγάλη συνεργασία.

Στα πλαίσια της έκθεσης η εταιρεία του κ. Μυλωνά Αριστοτέλη που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα και   δραστηριοποιείται στην παραγωγή & εμπορία λογισμικού Η/Υ, σχεδίασε μια πρωτοποριακή εφαρμογή για την πληρέστερη καταγραφή των επισκεπτών της.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που σκοπό έχει την άντληση και δημιουργία  στατιστικών αποτελεσμάτων μέσω ενός ερωτηματολογίου που ο κάθε επισκέπτης μπορεί να απαντήσει και να λάβει αυτόματα μέρος στις κληρώσεις για τα δώρα των εκθετών. Το λογισμικό εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην 7η Γενική Εμπορική Έκθεση επιτυγχάνοντας ένα μεγάλο στατιστικό δείγμα.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630 27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida