Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μαύρη τρύπα Μποδοσάκειο: Κατακαημένο Νοσοκομείο, θλιβερή Επέκταση Κατακαμένη Ογκολογική… Ο Παρασιτισμός Καλά Κρατεί!

Eυχαριστήριο από την Διοίκηση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Διαβάστε:  «Ομόφωνη η έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, της υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία» του έργου ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ».

Ήταν όλοι εκεί, αυτούς που ψήφισε η Εορδαία και “παραδίδουν  γη και ύδωρ” εντελώς αναίτια, ας αναφέρουμε  τους “ανεπάγγελτους πρωταίτιους”, ποιοι είναι;  Mα ο Απίθανος Περιφερειάρχης μας και το δεξί του χέρι ο κύριος Τζιούμαρης.

Υπάρχουν 5000 τετραγωνικά μέτρα εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο έτοιμα με το κλειδί στο χέρι, στο Μποδοσάκειο  Νοσοκομείο, δεν στελεχώνονται , δεν λειτουργούν, τα καμαρώνουμε σαν υπέργειους καλικάτζαρους και φτιάχνουμε κτιριακά συγκροτήματα στην πόλη της Κοζάνης σε χώρους ανύπαρκτους, για να ικανοποιήσουμε τον “αδηφάγο αλυτρωτισμό της Κοζάνης”, Πόλη  η οποία χωρίς υπερβολή επιζητά να καταβροχθίσει όλη τη περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ψηφίσαμε μαριονέτες, όχι πολιτικούς.

Ο παρασιτισμός καλά κρατεί.

Υ.Γ.

Ο κύριος Κασαπίδης, το  μηχάνημα Μοριακής Ανάλυσης που αγόρασε η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση του κορωνοιού το έστειλε  στην Κοζάνη. Το απολύτως λογικό είναι ότι σε κατάσταση πανδημίας αγοράζεις μηχανήματα και εξοπλισμό, πρώτα για το Νοσοκομείο Αναφοράς, δηλαδή το Μποδοσάκειο και μετά για όλα τα άλλα.

Το πολιτικό κλίμα είναι νοσηρό και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατάφορα αδικημένη.

 

eordaialive.gr
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida