Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο φορητός υπολογιστής είναι η πιο θαυμάσια δημιουργία της επιστήμης. Πριν από τον φορητό υπολογιστή υπήρχε ο επιτραπέζιος υπολογιστής, και για την εποχή που υπήρχαν οι επιτραπέζιοι υπολογιστές ήταν η πιο υπέροχη δημιουργία της επιστήμης. Ο φορητός υπολογιστής το έχει αντικαταστήσει αυτό με το πέρασμα των χρόνων. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι  λόγω των ασύρματων χαρακτηριστικών του, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω των μπαταριών laptop. Οι μπαταρίες των laptop είναι πολύ ισχυρές. Εάν έχετε ένα φορητό υπολογιστή ή σκέφτεστε να αγοράσετε ένα, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο

Η μπαταρία είναι μια συσκευή που αποθηκεύει χημική ενέργεια. Αυτή η αποθηκευμένη χημική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια με τη μορφή συνεχούς ρεύματος (DC). Οι μπαταρίες φορητών υπολογιστών αποτελούνται από ένα ή περισσότερα κελιά. Οι φορητοί υπολογιστές είναι μικροί υπολογιστές που λειτουργούν ακριβώς όπως οι επιτραπέζιοι υπολογιστές. Μπορούν να μεταφερθούν οπουδήποτε, οπότε πρέπει να είναι ασύρματοι. Οι μπαταρίες βοηθούν να καταστεί αυτό δυνατό, γι ‘αυτό είναι απαραίτητες σε ένα φορητό υπολογιστή.

Οι φορητοί υπολογιστές λειτουργούν συνήθως με μπαταρίες όταν δεν υπάρχει πηγή ρεύματος κοντά. Οι προσαρμογείς μπορούν επίσης να βοηθήσουν ως μπαταρίες φορητού υπολογιστή. Με τη βελτίωση και την πρόοδο της τεχνολογίας, οι φορητοί υπολογιστές γίνονται πολύ δημοφιλείς και μπαταρίες έχουν υποστεί αρκετές τροποποιήσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της απόδοσης και των ωρών αναμονής του φορητού υπολογιστή. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ένας ανταγωνιστικός παράγοντας στον σημερινό κόσμο των υπολογιστών. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών το χρησιμοποιούν ως το κύριο όπλο τους ενάντια στον ανταγωνισμό.

Όταν αγοράζουμε ένα φορητό υπολογιστή, ένα από τα σημεία που εξετάζουμε πρώτα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας. Οι επεξεργαστές υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας έχουν αναπτυχθεί για την κινητικότητα των φορητών υπολογιστών. Οι παλαιότερες εκδόσεις φορητών υπολογιστών είχαν τις ίδιες κεντρικές μονάδες επεξεργασίας (CPU) που χρησιμοποιούνταν σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Οι φορητοί υπολογιστές χρειάστηκαν επίσης να χρησιμοποιήσουν έναν πιο αργό επεξεργαστή, καθώς ο ταχύτερος επεξεργαστής χρειάζεται περισσότερη ενέργεια. Η εισαγωγή φορητών επεξεργαστών έχει λύσει αυτό το πρόβλημα γιατί μειώνει δραστικά την συνολική απαίτηση ισχύος.

Οι πιο πρόσφατοι φορητοί υπολογιστές χρησιμοποιούν μπαταρίες ιόντων λιθίου. Γενικά η αυτονομία μιας μπαταρίας για φορητούς υπολογιστές είναι δύο έως πέντε ώρες, αλλά αν ο φορητός υπολογιστής χρησιμοποιείται πολύ εκτεταμένα, η χρήση μπορεί να μειωθεί σε μόλις μία ώρα αυτονομίας. Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό της μπαταρίας συνήθως εκφυλίζονται όταν πέσει η ζωή της μπαταρίας. Στη συνέχεια, πρέπει να αντικατασταθεί. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου ενός laptop (για επισκευή Λάπτοπ PC Security) μπορούν να ζήσουν για ένα έως πέντε χρόνια.

Οι φορητοί υπολογιστές όπως και οι μπαταρίες είναι πολύ ευαίσθητα μηχανήματα και χρειάζονται πολύ καλή μεταχείριση. Αν διαπιστώσετε κάποια δυσλειτουργία ωστόσο δεν γνωρίζετε αν προέρχεται από το μηχάνημα ή την μπαταρία του θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με έναν επαγγελματία τεχνικό ώστε να εξετάσει από κοντά το πρόβλημα και αν χρειαστεί άμεσα να κάνει Data Recovery / ανάκτηση δεδομένων αν είναι απαραίτητο και η επισκευή laptop θα γίνει με ασφάλεια.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida