Κοζάνη: Το νέο Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Το νέο Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης με τον Άρη Κουρκούτα να αναλαμβάνει την θέση του Προέδρου με 8 ψήφους, από τους 11 παρόντες, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, κατόπιν αποχώρησης της ΑΚΕ της δεύτερης σε ψήφους παράταξης με επικεφαλής τον Γιάννη Μανέ. Από τους 11 συμμετέχοντες στην διαδικασία της εκλογής του Προεδρείου ψήφισαν οι 8 ενώ η ταξική ενότητα αφού πρότεινε αντιπροσωπευτικό προεδρείο, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό με αποτέλεσμα οι 3 εκλεγμένοι της εν λόγω παράταξης να ψηφίσουν λευκό.
Στην θέση του Γενικού Γραμματέα εκλέχθηκε ο Σάκης Τολιόπουλος που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος από την παράταξη της ΠΑΣΚΕ, ενώ την θέση του ταμία αναλαμβάνει ο Ιωάννης Ζαρκοδήμος με αναπληρωτή ταμία τον Γιάννη Τσιρώνα. Οργανωτικός Γραμματέας αναλαμβάνει ο Ελευθέριος Αδάμ με 8 ψήφους και Α΄Αντιπρόεδρος από την παράταξη της ΔΑΚΕ ο Σωφρόνιος Καραγιαννίδης.
Κενές μένουν οι θέσεις καθώς δεν υπήρξαν υποψήφιοι οι θέσεις του Β΄ Αντιπροέδρου του Αναπληρωτή Γραμματέα, ενώ μέλη εκλέχθηκαν ο Σάκης Μάστορας και ο Δημήτριος Τσαουσίδης.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Το νέο Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!