Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κοζάνη: Ο Θεόδωρος Θεοδουλίδης νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δ.Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Νέος Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας εκλέχθηκε με  110 ψήφους, ο  Θεόδωρος Θεοδουλίδης, Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, έναντι  52 ψήφων που απέσπασε ο  συνυποψηφίος του  Γιώργος  Μαρνέλλος  καθηγητής επίσης της Πολυτεχνικής Σχολής, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των σημερινών Πρυτανικών εκλογών. Για τις τέσσερις θέσεις των αντιπρυτάνεων εκλέχτηκαν ο Νίκος Σαριαννίδης, καθηγητής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών με 41 ψήφους και  ποσοστό 23,3%, ο Στέργιος Μαρόπουλος καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής με 36 ψήφους και ποσοστό 20,8%, ο Γιώργος Ιορδανίδης, καθηγητής Παιδαγωγικής Σχολής με 21 ψήφους και ποσοστό 12,2%  και η Άννα Σπύρτου, καθηγήτρια της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας, με 20 ψήφους και ποσοστό 11,4%. Δεν εκλέχθηκαν η  Γεωργία Χαριτούδη που απέσπασε 19 ψήφους,  η Παρασκευή Μητλιάγκα 15 ψήφους, η  Σοφία Ηλιάδου Τάχου 13 ψήφους ο  Γιάννης Ζιώγας 7 ψήφους και τέλος ο  Σταμάτης Γαργαλιάνος  με 2 ψήφους.

Οι εκλογές που ξεκίνησαν στις 8 το πρωί  και ολοκληρώθηκαν στις 6 το απόγευμα διεξήχθησαν σε ήρεμο κλίμα με την συμμετοχή του εκλογικού σώματος, που αποτελείται συνολικά από τα 373 μέλη, του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του ΠΔΜ,  του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ), του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ) και τους  διοικητικούς  υπαλλήλους.

Η θητεία των νέων Πρυτανικών αρχών ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την 31η Αυγούστου 2022.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida