ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΚΟΤΖΑΪΤΣΗ ΕΥΤΕΡΠΗ και ΣΑΠΑΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!!!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΚΟΤΖΑΪΤΣΗ ΕΥΤΕΡΠΗ και ΣΑΠΑΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!!!

 

 

 

 

Στην προετοιμασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ κλήθηκαν η ΚΟΤΖΑΪΤΣΗ ΕΥΤΕΡΠΗ, παίκτρια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, και   ΣΑΠΑΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ, γέννημα θρέμμα  της ομάδας , που από φέτος θα αγωνίζεται με υποσχετική  2 ετών στον Π.Α.Ο.

Το ξεκίνημα της προετοιμασίας ορίστηκε για το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, στις 18:00, στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, και γίνεται εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας (5-14/8/2016, Οραντέα, Ρουμανία).

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ συγχαίρει τις αθλήτριες ,για  μία διάκριση που έρχεται να προστεθεί στην πλούσια παρουσία τους σε αυτό το επίπεδο

τα τελευταία χρόνια και εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια.

Η χαρά και η συγκίνηση για όλους μας στην ομάδα είναι ιδιαίτερα μεγάλη και αποτελεί από την  μία  απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς και του επιπέδου στο οποίο βρίσκεται η ομάδα, από την άλλη δε  μία επιβράβευση για τις προσπάθειες και την αξιοσύνη των αθλητριών, η αγάπη και το αθλητικό παράστημα των οποίων είναι σε όλους γνωστά.

APOL APOL1 APOL2 APOL3 APOL4

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida