Κεραμέως: Και για μαθητές η πλατφόρμα για τα τεστ των εκπαιδευτικών – Οι σκέψεις για την 3η Λυκείου

Κεραμέως: Και για μαθητές η πλατφόρμα για τα τεστ των εκπαιδευτικών – Οι σκέψεις για την 3η Λυκείου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Και οι μαθητές του Λυκείου θα μπορούν να δηλώνουν πως θέλουν να κάνουν τεστ μέσα από την ειδική πλατφόρμα των εκπαιδευτικών. Ποιες δυσκολίες υπάρχουν σε ξεχωριστό άνοιγμα της 3ης Λυκείου. «Ακούμε τις εισιγήσεις των ειδικών» είπε η υπουργός Παιδείας.

Και οι μαθητές του Λυκείου θα μπορούν να δηλώνουν πως θέλουν να κάνουν τεστ κορονοϊού μέσα από την ειδική πλατφόρμα για τους εκπαιδευτικούς, όπως ανέφερε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η κ. Κεραμέως τόνισε πως οι μαθητές του Λυκείου θα μπορούν, όταν ανοίξουν τα Λύκεια, να μπαίνουν στο edu.testing.gov.gr που έχει σχεδιαστεί για τους εκπαιδευτικούς, και να δηλώνουν πως θέλουν να κάνουν τεστ κορονοϊού.

Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει απόφαση για το άνοιγμα των Λυκείων, και όπως είπε η υπουργός, η κυβέρνηση ακούει τις εισηγήσεις των ειδικών για να προχωρήσει.

Τρίτη Λυκείου

Σχετικά με το ενδεχόμενο ανοίγματος μόνο της 3ης Λυκείου τις επόμενες μέρες, η κ. Κεραμέως αφού τόνισε πως θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν ότι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στην 2η Λυκείου διδάσκουν και στις άλλες τάξεις.

Επομένως όπως είπε, θα είναι δύσκολο ένας εκπαιδευτικός να πρέπει να κάνει και δια ζώσης μάθημα στην3η Λυκείου, και εξ αποστάσεως στις άλλες.

Ωστόσο η κ. Κεραμέως υπογράμμισε πως υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα για την 3η Λυκείου και τα δεδομένα εξατάζονται συνεχώς.

Με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών, όπως υποστήριξε, πάρθηκε και η απόφαση για το άνοιγμα των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, καθώς αυτοί έδωσαν το «πράσινο φως».

Όπως είπε αυτό θα γίνει με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αλλά και επιπλέον μέτρα (όπως η κλιμακωτή προσέλευση των μαθητών).

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida