Κατάρτιση Προσχεδίου Επιχειρησιακού Σχεδίου Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Εορδαίας.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κατάρτιση Προσχεδίου Επιχειρησιακού Σχεδίου Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Εορδαίας.

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 10 Ιουνίου του 2016 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, εν όψη της κατάρτισης του Προσχεδίου Επιχειρησιακού Σχεδίου Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Εορδαίας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, προκειμένου να υποβάλλεται  τις προτάσεις σας.

 

Το Προσχέδιο ΕΣΣΒΑΑ που θα υποβληθεί θα αφορά ολοκληρωμένη παρέμβαση σε αστική περιοχή της Δ.Κ. Πτολεμαίδας, με σκοπό την αποκατάσταση του οικονομικού της ιστού και τη λειτουργία της ως μοχλού ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, την αντιστροφή της κοινωνικής και περιβαλλοντικής υποβάθμισης, ιδίως περιοχών συγκέντρωσης μειονεκτικών κοινωνικών ομάδων, υποβαθμισμένων εμπορικών κέντρων και εγκαταλελειμμένων βιομηχανικών/ βιοτεχνικών/ επαγγελματικών ζωνών, την άμεση αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της κρίσης με αναζωογόνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ανασυγκρότηση των κοινωνικών υποδομών και την προώθηση της σύνδεσης καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο αστικό περιβάλλον.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πληροφορίες για το ΕΣΣΒΑΑ διατίθεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ www.pepdym.gr ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ημερομηνία 20-04-2016, η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας 

Σάββας Ζαμανίδης

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!