Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

«Καλλιόπη Βέττα: Δήλωση για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση».

«Καλλιόπη Βέττα: Δήλωση για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Tριτοβάθμια εκπαίδευση, δήλωσε:
«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τις νέες και τους νέους της ΠΕ Κοζάνης που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σηματοδοτεί, για πολλούς απ΄ αυτούς, την ευόδωση των προσπαθειών τους, σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη χρονιά που σημαδεύτηκε από την καραντίνα και την εκπαίδευση εξ αποστάσεως.
Θέλω να τους συγχαρώ από καρδιάς, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν με την ίδια επιμονή και συστηματικότητα στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά τους.
Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ας μην απογοητευτούν και είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στη ζωή τους. Με την κατάλληλη προετοιμασία θα  τις αδράξουν και θα δικαιωθούν.
Επίσης, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους αφανείς ήρωες: τους εκπαιδευτικούς, γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς και οικείους των εξεταζομένων. Η συνεισφορά τους, ηθική και υλική, ήταν καταλυτική και απροσμέτρητη.
Τέλος, να καλωσορίσω τους νεοεισελθόντες φοιτητές που επέλεξαν να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Η επιλογή τους θα δικαιωθεί, μιας και το Π.Δ.Μ. χάρη στο επίπεδο σπουδών και το εξαιρετικό καθηγητικό και διοικητικό δυναμικό του, θα τους προσφέρει μεγάλα εφόδια ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
Αγαπητές νέες και νέοι,
Συνεχίστε να ονειρεύεστε και να παλεύετε για τους στόχους σας, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για εσάς και την ελληνική κοινωνία.
Σήμερα δεν είναι το τέλος μιας εποχής, αλλά η αρχή μιας άλλης,  ελπιδοφόρας και δημιουργικής.
Καλή αρχή σε όλους!».
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida