Εορδαία, eordaia, Πτολεμαΐδα, Πτολεμαϊδα, Πτολεμαίδα, Πτολεμαιδα, ptolemaida, Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Ειδήσεις, ptolemaida news, τα νεα της πτολεμαϊδας, νεα πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα της πτολεμαιδας, τα νεα της πτολεμαϊδας σημερα, τα νεα τησ πτολεμαιδασ, εορδαια νεα, τανεα τησ πτολεμαιδασ
Εορδαία, eordaia, Πτολεμαΐδα, Πτολεμαϊδα, Πτολεμαίδα, Πτολεμαιδα, ptolemaida, Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Ειδήσεις, ptolemaida news, τα νεα της πτολεμαϊδας, νεα πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα της πτολεμαιδας, τα νεα της πτολεμαϊδας σημερα, τα νεα τησ πτολεμαιδασ, εορδαια νεα, τανεα τησ πτολεμαιδασ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΕΟΡΔΑΙΑ
    • ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΖΑΝΗ
    • ΦΛΩΡΙΝΑ
    • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΕΟΡΔΑΙΑ
    • ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΖΑΝΗ
    • ΦΛΩΡΙΝΑ
    • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • 698 189 3715
  • info@eordaialive.com
Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek volteros butterflys ptolemaida
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης > Blog > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > Καιρός: Θα έχει χιόνια αλλά πού; – Τι λένε οι μετεωρολόγοι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καιρός: Θα έχει χιόνια αλλά πού; – Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Eordaialive Team
16/01/2024
Δεν υπάρχουν Σχόλια
12λ ανάγνωσης
Κοινοποιήστε
Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !
Καιρός: Θα έχει χιόνια αλλά πού; - Τι λένε οι μετεωρολόγοι
Κοινοποιήστε
Αλλαγή θα έχει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με το σκηνικό να αλλάζει από Άνοιξη σε Χειμώνα για ακόμα μια φορά και οι μετεωρολόγοι διαφωνούν για το αν θα έχουμε πολλά ή λίγα χιόνια τις επόμενες ημέρες.

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μέχρι την Παρασκευή όλοι συμφωνούν πως θα έχουμε έναν πολύ ήπιο καιρός με σχεδόν ανοιξιάτικες θερμοκρασίες. Από εκεί και μετά αρχίζουν οι διαφωνίες για το τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο και πως θα επιστρέψει ο χειμώνας στην Ελλάδα.

Το Σαββατοκύριακο θα αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδη βοριά. Δεν θα λείψουν και οι τοπικές χιονοπτώσεις οι οποίες σύμφωνα με την μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου θα είναι σύντομες.

Καιρός – Κολυδάς: Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά το Σαββατοκύριακο, γιατί δεν έρχονται πολλά χιόνια

Με δύο αναρτήσεις στην πλατφόρμα Χ ( πρώην Twitter) ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς αναφέρθηκε στο τσουχτερό κρύο που έρχεται και το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο διευθυντής της ΕΜΥ εξηγεί, πως το Σάββατο, θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια, ενώ στα κεντρικά και τα νότια θα διατηρηθεί υψηλή και την Κυριακή θα σημειώσει αισθητή πτώση από βορρά προς νότο, τονίζοντας επίσης, ότι οι άνεμοι θα είναι ισχυροί, καθώς τοπικά στο Αιγαίο θα αγγίξουν και τα 9 μποφόρ.

 

«Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ξεκινάμε από την μεταβολή της θερμοκρασίας που θα κυμαίνεται κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Το Σάββατο θα έχουμε πτώση στα βόρεια, ενώ στα κεντρικά και τα νότια θα διατηρηθεί υψηλή . Την Κυριακή θα σημειώσει αισθητή πτώση από βορρά προς νότο.

Από πλευράς βροχοπτώσεων τοπικά φαινόμενα ως την Παρασκευή στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο , ενώ το Σάββατο θα έχουμε μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές πλην της Κρήτης. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στα κεντρικά και τα βόρεια θα ενταθούν και θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Την Κυριακή βροχές και στα ανατολικά και νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ βαθμιαία θα σημειωθούν και στα ορεινά της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και της δυτικής Κρήτης. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και στα βορειοανατολικά θα σταματήσουν .

Οι άνεμοι από το μεσημέρι του Σαββάτου θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν στο βόρειο Αιγαίο στα 7 και και από τις βραδινές ώρες στα 8 μποφόρ ενώ την Κυριακή Β-ΒΑ 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Καιρός: Γιατί δεν έρχονται πολλά χιόνια

Στη δεύτερη του δημοσίευση, ο Θοδωρής Κολυδάς σημειώνει ότι «για να μπορέσει μια περιοχή να δεχτεί μεγάλα ύψη χιονιού δεν αρκεί μόνο η παρουσία χαμηλών θερμοκρασιών στα κατώτερα στρώματα (850 hPa), αλλά χρειάζεται και η υποστήριξη από τις μέσες στάθμές της ατμόσφαιρας (500hPa). Τo Jet Stream (αεροχείμαρρος) τις επόμενες ημέρες δεν δείχνει να έχει τη δυναμική να κατέβει σε χαμηλότερα γεωγραφικά πλάτη και επικρατεί ζωνική κυκλοφορία με Δ-ΝΔ ρεύμα».

 

«Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ JET STREAM -ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ

Σε πρόσφατο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί στις μελέτες οι οποίες μας πληροφορούν ότι κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, η συχνότητα εμφάνισης της ζωνικής κυκλοφορίας στην ατμόσφαιρα (κίνηση συστημάτων κατά παράλληλο, από τα Δ προς Α ) έχει αυξηθεί από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάρτιο. Με αυτή την κίνηση των αερίων μαζών, τα κρύα δεν “κατεβαίνουν” με μεγάλη σφοδρότητα σε νοτιότερα γεωγραφικά πλάτη.

Για να μπορέσει μια περιοχή να δεχτεί μεγάλα ύψη χιονιού δεν αρκεί μόνο η παρουσία χαμηλών θερμοκρασιών στα κατώτερα στρώματα (850 hPa ), αλλά χρειάζεται και η υποστήριξη από τις μέσες στάθμές της ατμόσφαιρας (500hPa).

Τo #Jet_stream τις επόμενες ημέρες δεν δείχνει να έχει τη δυναμική να κατέβει σε χαμηλότερα γεωγραφικά πλάτη και επικρατεί ζωνική κυκλοφορία με Δ-ΝΔ ρεύμα» έγραψε στην άλλη του ανάρτηση.

Καιρός – Χιόνια στην Ελλάδα: «Πολύ μεγάλη η πιθανότητα χιονιού το ερχόμενο Σ/Κ» – Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί

Μεγάλη είναι η πιθανότητα οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης να δουν χιόνι το Σαββατοκύριακο (20/21). Αυτό εκτιμούν οι μετεωρολόγοι, αν και ο Σάκης Αρναούτογλου διατηρεί τις επιφυλάξεις του και σημειώνει πως καλύτερα θα ήταν να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου στη νέα του ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν και η πιθανότητα για χιονόπτωση στην πόλη Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σ/Κ είναι αρκετά μεγάλη και σήμερα (παρόλο που ομολογουμένως δεν το δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα), θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της πέμπτης για να επιβεβαιωθεί ή όχι αυτό το σενάριο και να βγάλουμε ασφαλή μετεοσυμπεράσματα».

Χιόνια στην Ελλάδα: Η ανάρτηση του Αρναούτογλου

«Φίλες και φίλοι καλή σας ημέρα

Πολλά τα μηνύματα κυρίως από τους Θεσσαλονίκεις για την πιθανότητα χιονιού το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη όπως ανέφερα στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ερτ3.

Όπως τόνισα όμως και χθες και θα το επαναλάβω και σήμερα:

Αν και η πιθανότητα για χιονόπτωση στην πόλη Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σ/Κ είναι αρκετά μεγάλη και σήμερα (παρόλο που ομολογουμένως δεν το δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα), θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της πέμπτης για να επιβεβαιωθεί ή όχι αυτό το σενάριο και να βγάλουμε ασφαλή μετεοσυμπεράσματα..

Λίγο υπομονή λοιπόν!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

Χιόνια στην Ελλάδα: Πότε επιστρέφει ο χειμώνας

Μετά το διπλό ψυχρό κύμα, ο  καιρός αλλάζει με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει φτάνοντας σε κάποιες περιοχές ακόμα και τους 19 βαθμούς, ενώ σε πολλές περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες και θα μεταφερθεί σκόνη από την Αφρική.

Συγκεκριμένα, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανόν σποραδικές καταιγίδες.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα νότια πελάγη 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Στα βόρεια από αργά το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Θα κυμανθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από 00 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 07 έως 17 και στη νησιωτική χώρα από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Χιόνια στην Ελλάδα: Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Χιόνια στην Ελλάδα: Ο καιρός στις υπόλοιπες περιοχές

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από το μεσημέρι θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανόν σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα νότια 4 με 6, με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στην Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις Κυκλάδες λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Τις πρωινές ώρες δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7, τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν στα 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και από αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την Τετάρτη

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά 3 με 4 και βαθμιαία 4 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά και βόρεια δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ στα υπόλοιπα θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νέα άνοδο της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί στο Ιόνιο 4 με 6, στα πελάγη 6 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα, κατά 2 με 3 βαθμούς Κελσίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

DEI_ENERGYCOACH
texniko grafeio
metavash ae
a close-up of a fruit
aioliki vermiou
radiokapsoura.gr
drone
nikou sidiroupouloy
radio melodia
delikostas antallaktola
ioardanidis
laika se matsore
Δακτυλογραφήσεις
Πραγματοποιήθηκε με Επιτυχία η 4η Έκθεση Οχημάτων Ιστορικού Ενδιαφέροντος στην Πτολεμαΐδα! (βίντεο - φωτογραφίες)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε με Επιτυχία η 4η Έκθεση Οχημάτων Ιστορικού Ενδιαφέροντος στην Πτολεμαΐδα! (βίντεο – φωτογραφίες)

1λ ανάγνωσης
Η ΔΙ.Μ.Ε.Α στο International IP Enforcement Summit 2025 - Καθοριστική η συμβολή της Ελλάδας στην προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας
ΕΛΛΑΔΑ

Η ΔΙ.Μ.Ε.Α στο International IP Enforcement Summit 2025 – Καθοριστική η συμβολή της Ελλάδας στην προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας

3λ ανάγνωσης
ος: Τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης Συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Σταυρόπουλο στα Γρεβενά
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης Συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Σταυρόπουλο στα Γρεβενά

1λ ανάγνωσης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παραπλεύρως της Δευτερεύουσας Επαρχιακής Οδού (39) Πτολεμαΐδας - Ανατολικό - Πύργοι όρια Ν. Φλώρινας , Β/Α της Κοινότητας Ανατολικού , στη συμβολή της με αγροτική οδό (πλησίον Γυμνασίου Ανατολικού).
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παραπλεύρως της Δευτερεύουσας Επαρχιακής Οδού (39) Πτολεμαΐδας – Ανατολικό – Πύργοι όρια Ν. Φλώρινας , Β/Α της Κοινότητας Ανατολικού , στη συμβολή της με αγροτική οδό (πλησίον Γυμνασίου Ανατολικού).

3λ ανάγνωσης

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Νέα & Ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, ptolemaida, kozani, eordaia Κοζανη Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Eordaia Εορδαία

Eordaialive logo
Facebook-f X-twitter Instagram Youtube
Χρήσιμα
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Καταγγελίες Αναγνωστών
Επικοινωνία
  • info@eordaialive.com
  • +30 698 189 3715
Δημοφιλής Κατηγορίες
  • Τοπικές Ειδήσεις
  • Θέσεις Εργασίας

Eordaialive.com 2025 © All Rights Reserved.

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Έχασες τον κωδικό σου?