4.6 C
Πτολεμαΐδα
2 Δεκεμβρίου 2020Η ώρα των ευθυνών πάνω στην υγεία μας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ώρα των ευθυνών πάνω στην υγεία μας.

Συνέλληνες μου καλημέρα.

Θα τοποθετηθώ όπως εγώ οραματίζομαι το μέλλον της υγείας μέσα από μια καθαρή ελληνική πολιτεία δικαίου μιλώντας για τις υποχρεώσεις της προς τους πολίτες θα αναφέρω 2 λόγια  πώς θα έπρεπε η πολιτεία να αντιμετωπίσει το θέμα της υγείας μέσα σε μία κοινωνία δικαίου με καθαρά ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Θα έπρεπε πρώτα από όλα να υπάρχει δωρεάν παροχή της υγείας σε όλους τους Έλληνες.

Θα έπρεπε να γίνουν τεράστιες επενδύσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες της υγείας των πολιτών μιλάμε για μία ολιστική κάλυψη αναγκών, θα έπρεπε η πολιτεία να προχωρήσει στην δημιουργία νοσοκομειακών εγκαταστάσεων που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα πολίτη με τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών, τα νοσοκομεία αυτά θα έπρεπε να καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο Ιατρικό νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό τα νοσοκομεία που θα έπρεπε  να κατασκευαστούν θα έπρεπε να ήταν σε τέτοιο περιβάλλον όπου να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό, έπρεπε να έχει προγραμματιστεί να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της πολιτείας με μία απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία τα κατασκεύαζαν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς, τα φάρμακα αυτά εκτός που έπρεπε να ήταν φυσικής προέλευσης όπου είναι και το ιδανικότερο θα είχαν και μία μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

Έπρεπε εκτός από τη λεγόμενη κλασική ιατρική να ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ, το κύριο μέλημά της πολιτείας θα έπρεπε να είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή Ελληνική-μεσογειακή με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

Θα έπρεπε να είχαν δημιουργηθεί σύγχρονα ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα, έπρεπε να έχουν δημιουργηθεί ειδικά κέντρα περίθαλψης θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου μέσα στην πολιτεία.

Έπρεπε λοιπόν η πολιτεία να χρηματοδοτήσει με ότι πόσα χρειάζονται το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών τεχνικών έτσι θα είχαμε τα πιο σύγχρονα θεραπευτήρια  σε σύγχρονα ασκληπιεία στη σωστή τους βάση παρόλα αυτά βλέπουμε μία απαξίωση του καθεστώτος απέναντι στην υγεία του Έλληνα πολίτη ένα Υγειονομικό σύστημα το οποίο δεν αναβαθμίζεται δεν λειτουργεί και δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τίποτε με τα σημερινά δεδομένα στον πολίτη.

Αδέλφια μου το ζείτε καθημερινά το βιώνετε και έχετε το φόβο  μη συμβεί κάτι πάνω στην υγεία σας.

Για σκεφτείτε αν όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω είναι ένα όραμα η είναι υποχρέωση μιας πολιτείας δικαίου προς τους πολίτες της και τι φταίει για να υλοποιηθεί όλο αυτό το πρόγραμμα.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Φόρτωση....
Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 6981893715, στο facebook , μέσω email στο info@eordaialive.com.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Στην Κοζάνη θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, ο…