Η μαγκούρα του Δημάρχου είναι κοντή (Του Χρήστου Πολιτίδη)

Η μαγκούρα του Δημάρχου είναι κοντή (Του Χρήστου Πολιτίδη)

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Παρακολούθησα  με την προσήκουσα σοβαρότητα, τα όσα εκτυλίχθησαν στον αύλειο χώρο του Δημοτικού καταστήματος.

Ματαιότης!!! Η μικρομεσαία τάξη της Πόλεως σε διαμαρτυρία κατά των μέτρων εγκλεισμού των επιχειρήσεων.

Αγανάκτησις, ένταση, οργή, παράπονα, κραυγές αγωνίας, αυτά κυριάρχησαν. Αυτά κατά συνέπειαν εισέπραξε και ο κύριος Πλακεντάς.

Υπήρξαν και στιγμές εντάσεως διά το πρόσωπον του. Αλλά ο κόσμος κύρια εξανίστατο κατά της Εκτελεστικής εξουσίας (κατά των  βουλευτών και του  Περιφερειάρχη, ο τελευταίος ως πολιτικός φελλός έχει επιπλεύσει παντού, ποτέ δεν είχε πολιτικό κεφάλαιο, ήτο ευνοημένος από τις συγκυρίες. Στο υπόλοιπον της θητείας του θα έχει την ευκαιρία να κάνει και άλλη ζημιά εις την Περιφέρεια που κυβερνά)….

Ήτο περίεργο το κλίμα, οι διαμαρτυρόμενοι έθεταν το ζήτημα του παραλογισμού, στο ότι δηλαδή μια μικρή επιχείρηση μεταφέρει τον κορονοϊό, αντίστοιχα ο Δήμαρχος έλεγε πως είναι δυνατόν ένα σούπερ μάρκετ να μην μεταδίδει γεμάτο κόσμο τον υιό και να τον μεταδίδει μια επιχείρηση μικρή, με ένα πελάτη μέσα. Συμφωνούσαν απόλυτα στα λεγόμενα τους χωρίς όμως να συμφωνούν….

Εις συμπολίτης μας έθιξε και το μελανό  στίγμα που θα μείνει για πάντα στην περιοχή μας αυτό των 40 εκατομμυρίων που μεθόδευσαν οι πολιτικοί ακαμάτηδες της Περιφέρειας….

Δεν διαφώνησε ούτε στιγμή ο Αγαπητός μας Δήμαρχος. Ήτο σύνταυτος και απολύτως ευθυγραμμισμένος με το πλήθος των εξαθλιωμένων οικονομικά, μικροεπιτηδευματιών συμπολιτών μας.

Που είναι το πρόβλημα λοιπόν;

Αγαπητοί φίλοι, οι Δήμαρχοι έχουν μικράν μαγκούρα εις την χείραν. Δυσχεραίνεται δέ το φοβικό της έργο εάν είναι χαλκευμένη, φτιαγμένη από ξύλο κερασιάς και όχι από κρανιά.

Φυσικά η μαγκούρα χρειάζεται εγρήγορση, επιδέξιους χειρισμούς και πολεμικές ιαχές.

Και το σημαντικότερο, όταν την επικαλείσαι να την χρησιμοποιείς (πολιτικά εννοούμε)!!!  Εις την κεφαλή κάποιων ακαμάτηδων που κυβερνούν. Ο κύριος Δήμαρχος την έμπλεξε με κάποιο ξεσκονιστήρι….

Υ.Γ.

Το κουτσαβάκι (Βρε μάγκα το μαχαίρι σου)

Ανέστης Δελιάς ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ

 

Βρε μάγκα το μαχαίρι σου

για να το κουσουμάρεις

πρέπει να έχεις την ψυχή φιγουρατζή,

καρδιά για να το βγάλεις.

 

Συγγράφει διά την καταστροφήν της Πόλεως

Ο Πολιτίδης Χρήστος

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Tagged