Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η 3Κ «μπλοκάρει» & τις εκλογές –ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Χωρίς οριστικούς πίνακες δεν θα γίνουν»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Παρενέργειες για τις εκλογές είναι πιθανόν να προκαλέσει η προκήρυξη 3Κ του ΑΣΕΠ. Κι αυτό γιατί, όπως είπε, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας στους περίπου 150 συγκεντρωμένους μπροστά στο κτήριο του ΑΣΕΠ, μετά τις συναντήσεις με παράγοντες της Ανεξάρτητης Αρχής αν δεν εκδοθούν εγκαίρως οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα μπλοκάρει τις εκλογές είτε εθνικές είτε αυτοδιοικητικές. «Aν σε αυτές τις ημερομηνίες που μας είπαν δεν γίνει κάτι, τότε είναι σίγουρο ότι η ΕΕ και το ΓΣ θα πάρουν απόφαση και θα είναι μία η απόφαση ότι δεν θα γίνουν ούτε οι δημοτικές εκλογές ούτε οι βουλευτικές εκλογές… Είναι ξεκάθαρο ότι αν ξεφύγουμε από αυτή την ημερομηνία (σ.σ. 28 Φεβρουαρίου) η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα είναι οριστικό κλείσιμο των δήμων μέχρι να βγουν οι οριστικοί πίνακες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τράκας.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες απειλές είχε εκτοξεύσει η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ τόσο πριν τις ευρωεκλογές του 2014 όσο και πριν τις εθνικές εκλογές του 2012, τότε, για το εκλογικό επίδομα με την εξαγγελία αποχής των εργαζομένων από την εκλογική διαδικασία αλλά τελικώς έκανε πίσω.

 

 

 

πηγή

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida