Γήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ 25 εκατ. ευρώ. Έχει καλύψει ήδη το 80% ο Μελισσανίδης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ 25 εκατ. ευρώ. Έχει καλύψει ήδη το 80% ο Μελισσανίδης

Η «Δικέφαλος ΑΕ» έκανε γνωστό ότι εγκρίθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για το γήπεδο της ΑΕΚ, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει ήδη καλύψει το 80% επί του ποσού των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς “τρέχει” πλέον τον γήπεδο της ΑΕΚ, με το ενδεχόμενο να ανοίξει τις “πύλες” του το 2021 να φαντάζει ως το πλέον πιθανό αυτή τη στιγμή.

Μετά τις υπογραφές για την υπογειοποίηση μάλιστα, έγινε ένα ακόμη “βήμα” με την “Δικέφαλος ΑΕ” να ενημερώνει ότι εγκρίθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για τα έργα στην “Αγιά Σοφιά”.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το απαιτούμενο ποσό για αυτή είναι τα 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το 80% έχει ήδη καλυφθεί από τον ιδιοκτήτη της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισαννίδη, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά αυτό το ιστορικό έργο για την ομάδα.

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!