Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Εκ μέρους των φιλοξενούμενων παιδιών, των υπαλλήλων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Βόρειο Πεδίο» Πτολεμαΐδας, που με τεράστια επιτυχία παρουσίασε στο κοινό της Φλώρινας τη θεατρική παράσταση «Ο Ελαφοβασιλιάς» το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (Θ.Αγγελόπουλος), καθώς και όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας που συνεισέφεραν με την παρουσία τους στην προσπάθεια ενίσχυσης του 6ου Χριστουγεννιάτικου Bazaar των φιλοξενούμενων παιδιών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ακόμη, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, που συνέβαλαν σημαντικά για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Θερμοί συμπαραστάτες ήταν τέλος, οι χορηγοί: Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, Florina Travel, Super Market Total, Γαϊγάνης Travel, Πετρέλαια Ρασπόπτσης, Ταβέρνα Κοντοσώρος, Δ. Ζεμπερίδου και Α. Βελιάνη.

Μετά τιμής,

O Πρόεδρος του Δ.Σ

Λάζαρος K. Παπουτζής

 

eordaialive

eordaialive%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CC%81%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF 2018 12 10 12.30.22 %CE%BC%CE%BC

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κέντρο Ποδηλάτου Παπαδόπουλος
Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Εξατμίσεις Ρουσόπουλος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida