Έρχονται μέχρι και τριπλάσιοι λογαριασμοί ρεύματος

Έρχονται μέχρι και τριπλάσιοι λογαριασμοί ρεύματος

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Έρχονται μέχρι και τριπλάσιοι λογαριασμοί ρεύματος

Λογαριασμοί ρεύματος: Μία εξαιρετικά δυσοίωνη πρόβλεψη κατατέθηκε στην προχθεσινή, ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη με όλους τους υπουργούς που εμπλέκονται στη διαχείριση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης : Οτι οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος για τον μήνα Ιανουάριο θα προκαλέσουν μεγάλο σοκ στους πολίτες, καθώς αναμένεται να είναι τριπλάσιοι των προηγούμενων μηνών.

Τα «μαύρα» αυτά μαντάτα, σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, μετέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, με την παραδοχή ότι η ενεργειακή κρίση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο ορίζοντας αποκλιμάκωσης δεν είναι ακόμα ορατός και οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος από την κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε διαχείρισή του, μήνα με τον μήνα, καθώς ουδείς μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για το πότε θα τελειώσει η ενεργειακή κρίση και πόσο χρόνος θα χρειαστεί για να μετακυλιστεί η αποκλιμάκωση των τιμών στα καύσιμα, το ηλεκτρικό ρεύμα, το φυσικό αέριο και τα καταναλωτικά προϊόντα.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε τσουνάμι. Πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα πριν να είναι πολύ αργά», τονίζει υπουργός της κυβέρνησης σύμφωνα με το ieidiseis.gr, προσθέτοντας ότι τα σύνθετα και πολυεπίπεδα προβλήματα της συγκυρίας, απαιτούν ανάλογες πολιτικές.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida