Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Επιμελητήριο Κοζάνης: Στα Σέρβια η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού Κοζάνης τον Σεπτέμβρη

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο προγραμματισμός του Επιμελητηρίου Κοζάνης για τη συμμετοχή αλλά και διοργάνωση εκθέσεων το επόμενο χρονικό διάστημα, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 1ης Αυγούστου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Ο φορέας στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς του και με γνώμονα την υποστήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής, έχει ήδη προγραμματίσει την συμμετοχή σε μία σειρά από εκθέσεις όπως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η έκθεση Τροφίμων και Ποτών World Food Μόσχας, καθώς και η «Οικοδομή 2019».

Επίσης έχει ήδη δρομολογήσει την διεξαγωγή της 2ης Κλαδικής Έκθεσης και Συνεδρίου Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών και Προϊόντων Αυτών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και την υλοποίηση του 1ου Βαλκανικού Συνεδρίου για την Μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια 19-22 Σεπτεμβρίου, στην Κοζάνη.

Παράλληλα έχει ήδη δρομολογηθεί η διεξαγωγή της πρώτης διευρυμένης συνεδρίασης όλων των Εμπορικών Συλλόγων της περιοχής στα Σέρβια, ενώ όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής, «Έχουμε σχεδιάσει πολλές δράσεις για την επόμενη περίοδο στοχεύοντας στην στήριξη των επιχειρηματιών, ενώ έχουμε προγραμματίσει την διεξαγωγή της πρώτης διευρυμένης συνεδρίασης όλων των Εμπορικών Συλλόγων της περιοχής στα Σέρβια, την 11η Σεπτεμβρίου».

Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Ευθύμιος Χασιώτης, παρουσίασε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των εκθέσεων στις οποίες πρόκειται να συμμετέχει το Επιμελητήριο επισημαίνοντας πως «έχουμε αρκετές δράσεις που βρίσκονται εν εξελίξει, ενώ έχει ήδη υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για το 2020».

 

Δείτε τα βίντεο

Νίκος Σαρρής, πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης

Ευθύμιος Χασιώτης, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου Κοζάνης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida