Εορδαϊκός: Παρουσίασε τη φανέλα της νέας περιόδου

Eordaialive Team
6λ ανάγνωσης
Εορδαϊκός: Παρουσίασε τη φανέλα της νέας περιόδου

Σε εκδήλωση που έγινε στο Ξενοδοχείο ΙΩΑΝΝΟΥ την Κυριακή το απόγευμα η διοίκηση του Εορδαϊκού παρουσίασε τη φανέλα της ομάδας για τη νέα περίοδο ενώ έκανε ενημέρωση και για ζητήματα της ομάδας.

Στον Εορδαϊκό θέλησαν η φανέλα να έχει κάτι από το ένδοξο παρελθόν των επιτυχιών και στόχος είναι αυτές να ξανά έρθουν. Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Κρυτσάνης που δήλωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει το γραφείο-μπουτίκ της ομάδας που τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει να λειτουργεί κανονικά ενώ ξεκίνησε και το σάϊτ της ομάδας ενώ οργανώθηκε το τμήμα μάρκεττιγκ.

Τόνισε πως γίνονται εργασίες στις εγκαταστάσεις έτσι ώστε οι Ακαδημίες στις οποίες θα δώσουν μεγάλο βάρος να δουλεύουν με ακόμα καλύτερες συνθήκες. Ο κ. Κρυτσάνης ακόμα είπε πως έχουν γίνει επαφές με όλες σχεδόν τις ομάδες της περιοχής και το κλίμα για συνεργασία είναι θετικό ενώ για το πανό που ανέβηκε και κατέβηκε στο γήπεδο δήλωσε πως ο Εορδαϊκός δεν είχε σκοπό να προκαλέσει κανένα αλλά κάποιοι κακοπροαίρετοι ενοχλήθηκαν και έτσι ο Δήμος που δεν είχε πρόβλημα με εμάς αναγκάστηκε να το κατεβάσει αφού έτσι λέει ο νόμος και για την ομάδα το θέμα θεωρείται λήξαν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τόνισε επίσης πως έχουν έρθει νέα πρόσωπα στη διοίκηση και θέλουμε να έρθουν και άλλα για να στηρίξουν την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι όλης της περιοχής και οι παίκτες θα την έχουν σαν στόχο να αγωνιστούν σε αυτή.

Τέλος για την 2η ομάδα δήλωσε πως φέτος δεν το επέτρεψαν οι συνθήκες και θα το ξαναδούν τη νέα περίοδο ενώ ο μεγάλος στόχος παραμένει η δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου και οι επαφές που γίνονται στέλνουν θετικά μηνύματα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Κουλίδης αρχικά αναφέρθηκε και παρουσίασε την φανέλα της ομάδας λέγοντας: «Η φετινή εμφάνιση παραπέμπει στο ένδοξο παρελθόν της ομάδας και συμβολίζουν την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες μεγάλες στιγμές.

Εκτός από το ότι ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ θέλει να γίνει κυρίαρχος στον ποδόσφαιρο της περιοχής θέλει να δείξει ότι είναι μία ομάδα με ένδοξο παρελθόν αλλά και δημιουργικό πνεύμα.

Ο σύλλογος φέτος θέλει να μεταφέρει αυτή τη φιλοσοφία στη φετινή εμφάνιση που θα φορεθεί με σκοπό να κατακτήσει το πρωτάθλημα την προσεχή σεζόν».

Στη συνέχεια ο κ. Κουλίδης μίλησε για το σχεδιασμό βιώσιμης ανάπτυξης και διοικητική και οικονομική λειτουργία ενός αθλητικού εκπαιδευτικού και πολιτιστικού οργανισμού λέγοντας πως αυτός έχει: «ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Το συγκριτικό πλεονέκτηµα του συλλόγου πέρα είναι η ιστορία του και άλλες προοπτικές που διαφαίνονται στον ορίζοντα βρίσκονται στο χαρακτηρισµό είναι ή οµάδα, η οποία έχει τη δυνατότητα να συσπειρώσει όλη την πόλη ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Είναι μια κατηγορία κάτω από ομάδες της περιοχής και αυτό δυσκολεύει στο να έρθουν έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Δεν έχει αναπτυχθεί ακόμη η Ακαδημία στο βαθμό που έπρεπε να είναι. Παρότι αυτή την στιγμή δύο παιδιά της ακαδημίας θα ανέβουν στη πρώτη ομάδα. Άλλο μειονέκτημα είναι η αύξηση του µμέσου όρου ηλικίας των φιλάθλων.

Αυτό επιφέρει και µμείωση στο ποσοστό φιλάθλων της ομάδας. Οπότε γίνεται επιτακτική η ανάγκη οργάνωσης µια ς στρατηγικής που θα φέρει νέους φιλάθλους στην ομάδα. ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Ο σύλλογος εάν μπορέσει να αξιοποιήσει το όνομα του µε όραµα, θα µπορέσει να έχει την οικονοµική ανταπόδοση που χρειάζεται για να µεγαλουργήσει.

Ελάχιστοι σύλλογοι λειτουργούν σε επαγγελµατικά επίπεδα οργάνωσης. Αν ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ καταφέρει να λειτουργήσει σαν σύγχρονος οργανισµός θα µπορέσει να έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα. ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ Η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ στην παρούσα στιγµή είναι αποτέλεσµα λαθεµένων χειρισµών όπως: • Ελλιπής έλεγχος και αδιαφάνεια. • Ερασιτεχνική στελέχωση. • Μηδαµινός συντονισµός. • Ελλιπής προσπάθεια για την ανάδειξη του συλλόγου και την ενίσχυση της αγάπης της ομάδος και αθλητών των υποδοµών.»

Ο κ. Κουλίδης τέλος αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι λέγοντας: Στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας έχουμε ανανεώσει το 70% της ομάδας από πέρσι και τα καινούργια παιδιά που ήρθαν είναι τα εξής. Μπερμπερίδης χρήστος Σιδηρόπουλος Χαράλαμπος Ουζούνι τζοργκεν Σπύρλες Γεώργιος Μπαμπαλίκης Ανδρέας Σαββίδης Παντελής.

Γιαννιός Νικόδημος Τώρα έχουμε δώσει τα χέρια και με δύο ακόμη έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά τα τελευταία γεγονότα όπως ίσως ξέρετε μας αναγκάζουν να περιμένουμε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας δηλαδή την υπογραφή.

Και φυσικά συνεχίζουμε να ψάχνουμε». Ο Εορδαϊκός έχει κλείσει φιλικά με Π.Ο. Ελασσόνας, Φ.Σ. Κοζάνη, Μακεδονικό Θεσσαλονίκης θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Α.Ε. Κοζάνης ενώ θα παίξει φιλικά και με ομάδες της περιοχής.

Η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει σήμερα στις εγκαταστάσεις της ενώ την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα θα γίνει ο Αγιασμός στο γήπεδο Πτολεμαΐδας.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εορδαϊκός: Παρουσίασε τη φανέλα της νέας περιόδου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εορδαϊκός: Παρουσίασε τη φανέλα της νέας περιόδου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εορδαϊκός: Παρουσίασε τη φανέλα της νέας περιόδου

 

 

Eordaikos.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!