Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Σερβίων για την ένταξη και την Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Σερβίων για την ένταξη και την Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Σερβίων, στο πρόγραμμα  ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, κυρίως του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του βουλευτή  Ν. Κοζάνης  κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου  και του Δημάρχου Σερβίων, επετεύχθη η ένταξη στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ της Πράξης «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Σερβίων», η ένταξη του έργου είναι προϋπολογισμού 356.045,39€ (πλέον 85.451,61€ ΦΠΑ).

Η συνεργασία αυτή  σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς  δράσεων για τη διασύνδεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Κυβέρνησης  για την ένταξη σε προγράμματα όσο των δυνατόν περισσότερων έργων, που αποβλέπουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

Από το Γραφείο τύπου του Βουλευτή Κοζάνης

Μιχάλη  Γ. Παπαδόπουλο

 

 

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ eordaialive

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida