Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

e-ΕΦΚΑ: Έρχεται νέα υπηρεσία για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση του πολίτη

e-ΕΦΚΑ: Έρχεται νέα υπηρεσία για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση του πολίτη

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

e-ΕΦΚΑ: Έρχεται νέα υπηρεσία για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση του πολίτη

“Από την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε λειτουργία μια πάρα πολύ σημαντική, νέα ηλεκτρονική υπηρεσία που είναι η υπηρεσία myΕΦΚΑline“, όπως προανήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ, Όμηρος Τσάπαλος μιλώντας στο ραδιόφωνο στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Όπως είπε σχετικά με το myΕΦΚΑline ” Eίναι μια υπηρεσία… στην ουσία εξ αποστάσεως για την εξυπηρέτηση του πολίτη μέσω βιντεοκλήσης. Με απλά λόγια, ο πολίτης θα συνδέεται στον υπολογιστή του και μέσω βιντεοκλήσης με υπάλληλο του ΕΦΚΑ θα μπορεί να εκδίδει ψηφιακά, απολύτως ψηφιακά ένα πιστοποιητικό και στη συνέχεια αυτό το πιστοποιητικό θα του έρχεται είτε ταχυδρομικά είτε με email στον ίδιο”.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον τρόπο που θα λειτουργήσει η υπηρεσία. Ο πολίτης ” θα κλείσει στην αρχή ένα ραντεβού σε προκαθορισμένη ώρα και ημέρα που τον βολεύει, θα συνδεθεί εκείνη την ημέρα με τον υπάλληλο και θα βγάλει το πιστοποιητικό το οποίο θα είναι εντός λίγων ωρών έτοιμο”.
” Αυτή η νέα υπηρεσία θα τεθεί σε λειτουργία την ερχόμενη εβδομάδα , πρόκειται να την παρουσιάσουμε κιόλας και θα ξεκινήσει σε πρώτη φάση στα νησιά μας στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες” συμπλήρωσε και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκαν αυτές οι περιοχές. Όπως είπε ” αυτοί είναι οι κάτοικοι της Ελλάδας που έχουν και την μεγαλύτερη ανάγκη να μην μετακινούνται από νησί σε νησί ή από χωριό στην πόλη για να εκδώσουν ένα πιστοποιητικό σε ένα υποκατάστημα ” του Φορέα.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida