ΔΕΗ: Ανακοίνωσε μείωση 15% στα τιμολόγια για όλους τους συνεπείς καταναλωτές

1λ ανάγνωσης

Μείωση 15% στα οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια της ΔΕΗ για τους συνεπείς καταναλωτές από την 1η Ιουλίου 2016, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της, κ. Μανώλης Παναγιωτάκης, μιλώντας πριν λίγο σε Επιτροπή της Βουλής.

Εξειδικεύοντας ως προς τον όρο συνεπείς πελάτες, ο κ.Παναγιωτάκης διευκρίνισε ότι πρόκειται για καταναλωτές που εξοφλούν τον τρέχοντα λογαριασμό τους και όσοι τηρούν τους διακανονισμούς, τους οποίους έχουν συνάψει με την επιχείρηση.

“Πιστεύουμε”, δήλωσε ο κ.Παναγιωτάκης προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, “ότι αυτό θα αποτελέσει κίνητρο ώστε να αυξηθεί ο ρυθμός και ο αριθμός εκείνων που προσέρχονται σε διακανονισμούς με την ΔΕΗ”.

Πρόσθεσε ότι θα εισηγηθεί το μέτρο την προσεχή Τετάρτη στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, ώστε να ισχύσει από την 1η Ιουλίου.

Η δήλωση Παναγιωτάκη επιβεβαιώνει τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ότι η ΔΕΗ προχωρά σε μια πιο «επιθετική» πολιτική υπέρ των καταναλωτών της μετά και την πολύ καλή ανταπόκριση που είχε το μέτρο της υπαγωγής σε ρύθμιση των ανεξόφλητων λογαριασμών.

ΔΕΗ - - Coupons
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis