Χειμερινοί αγώνες τεχνικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδας – Eντυπωσιακή παρουσία από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας !

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χειμερινοί αγώνες τεχνικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδας - Eντυπωσιακή παρουσία από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 18 και 19/03

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το σ/κ 18 και 19 συνδιοργανώθηκαν από την Κ.Ο.Ε. και τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης στο δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας. Συμμετείχαν 24 ομάδες από την Β.ΕΛΛΑΔΑ με ένα σύνολο αθλητών 256 .Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ταμίας της Κ.Ο.Ε.και πρόεδρος αγωνισμάτων της παγκόσμιας ομοσπονδίας κ.ΞΙΑΡΧΟΣ Η. αλλά και οι ομοσπονδιακοί προπονητές κ. ΞΙΑΡΧΟΣ Α και ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΙΔΗΣ Ι.

Η ομάδα μας μετά από μια εντυπωσιακή παρουσία κατά γενική ομολογία όλων συμμετείχε με 23 αθλητές και κατάφερε σε 64 αγωνίσματα 58 ατομικά ρεκόρ 25 μετάλλια 8 χρυσά 11 αργυρά 6 χάλκινα 9 νέα όρια κατηγοριών 7 νέα όρια OPEN αλλά και στα ομαδικά αθλήματα σε 11 αγωνίσματα 7 μετάλλια 2 χρυσά 1 αργυρό και 4 χάλκινα 8 όρια κατηγοριών και 6 όρια OPEN συνολικά 10 χρυσά 12 αργυρά και 10 χάλκινα μετάλλια.
Ευχαριστούμε τον προπονητή μας κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Δ που ετοίμασε κατάλληλα όλους τους αθλητές μας για τους αγώνες τους αθλητές μας για την εντυπωσιακή παρουσία τους τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από αυτόν την διοίκηση που εξασφάλισε την άρτια διοργάνωση τους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά αλλά και όλους τους γονείς που με την παρουσία τους στηρίζουν την προσπάθεια όλων μας.
Μετά την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση προσδοκούμε σε ανάληψη μεγαλύτερης σημασίας αγώνων στο κολυμβητήριο μας μαζί με την στήριξη όλων των ομάδων της Β.ΕΛΛΑΔΟΣ αφού στο τέλος των αγώνων δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια σε όλα τα επίπεδα .

-οι-
ΕΦΟΡΟΙ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΝΑ Δ
ΡΑΔΟΥΝΙΣΛΗΣ Ζ

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χειμερινοί αγώνες τεχνικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδας - Eντυπωσιακή παρουσία από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χειμερινοί αγώνες τεχνικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδας - Eντυπωσιακή παρουσία από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας !

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!