Αρκετές διακρίσεις των σκακιστών και σκακιστριών των συλλόγων της Πτολεμαΐδας στο 17ο τουρνουά σκακιού «Κύπελλο Φωτιάς» 2019 .

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αρκετές διακρίσεις των σκακιστών και σκακιστριών των συλλόγων της Πτολεμαΐδας στο 17ο τουρνουά σκακιού «Κύπελλο Φωτιάς» 2019 .

 

Για άλλη μια φορά αρκετές διακρίσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σκακιστικών συλλόγων της Πτολεμαΐδας, στο τουρνουά γρήγορου σκακιού με την επωνυμία «17ο Κύπελλο Φωτιάς» 2019 που διεξήχθη στην πόλη της Φλώρινας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Περισσότερο από  100 σκακιστές των  Συλλόγων της Κεντροδυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στο 3ο σκακιστικό τουρνουά  της σειράς Grand Prix 2019-2020 της Κ. Δ.Μακεδονίας, με το σύστημα των αγώνων να είναι ελβετικό 7 γύρων. Οι αθλητές των συλλόγων της Πτολεμαΐδας κέρδισαν 5 μετάλλια (2χρυσά, 1αργυρό και 2χάλκινα) σε μια εντυπωσιακή παρουσία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας ήταν:

ΕΩΣ 8 ΕΤΩΝ Μάρκου Ελευθέριος Σ.Α.Πτολ/δας «Σκακιστάκος» 2ος
ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ Πολυχρονιάδης Βασίλειος Σ.Ο.Πτολ/δας «Πτολεμαίος» 3ος
ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ Λιούρη Αναστασία Σ.Α.Πτολ/δας «Σκακιστάκος»
ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ Παπαπαυλίδης Πέτρος Σ.Ο.Πτολ/δας «Δούρειος Ίππος» 3ος
Λιούρη Μαρία Σ.Α.Πτολ/δας «Σκακιστάκος»

 

Α΄ Τουρνουά

Κοσμίδης Ιωάννης Σ.Ο.Πτολ/δας «Πτολεμαίος» 5,0
Θεοδουλίδης Θεόδωρος Σ.Ο.Πτολ/δας «Πτολεμαίος» 4,0
Μπαμπαλίκης Αλέξανδρος Σ.Ο.Πτολ/δας «Πτολεμαίος» 4,0
Μυλωνάς Χρήστος Σ.Ο.Πτολ/δας «Πτολεμαίος» 3,5
Βουτσκίδης Παναγιώτης Σ.Ο.Πτολ/δας «Πτολεμαίος» 3,0
Φανάκης Ιωάννης Σ.Ο.Πτολ/δας «Δούρειος Ίππος» 2,5
Χασάπης Δημήτριο Σ.Ο.Πτολ/δας «Δούρειος Ίππος» 2,5
Ασπράγκαθος Απόστολος Σ.Ο.Πτολ/δας «Πτολεμαίος» 2,5
Τριανταφύλλου Ιωάννης Σ.Α.Πτολ/δας «Σκακιστάκος» 2,0
Μαυρίδης Χρήστος Σ.Ο.Πτολ/δας «Δούρειος Ίππος» 1,5

Β΄ Τουρνουά

Τζανής Αλέξανδρος Σ.Ο.Πτολ/δας «Πτολεμαίος» 4,5

Προκρίνεται για την τελική φάση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00μ.μ.στην πόλη της Φλώρινας ο αθλητής του Σ.Ο.Πτολ/δας «Πτολεμαίος» Κοσμίδης Ιωάννης.

 

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αρκετές διακρίσεις των σκακιστών και σκακιστριών των συλλόγων της Πτολεμαΐδας στο 17ο τουρνουά σκακιού «Κύπελλο Φωτιάς» 2019 . Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αρκετές διακρίσεις των σκακιστών και σκακιστριών των συλλόγων της Πτολεμαΐδας στο 17ο τουρνουά σκακιού «Κύπελλο Φωτιάς» 2019 . Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αρκετές διακρίσεις των σκακιστών και σκακιστριών των συλλόγων της Πτολεμαΐδας στο 17ο τουρνουά σκακιού «Κύπελλο Φωτιάς» 2019 . Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αρκετές διακρίσεις των σκακιστών και σκακιστριών των συλλόγων της Πτολεμαΐδας στο 17ο τουρνουά σκακιού «Κύπελλο Φωτιάς» 2019 . Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αρκετές διακρίσεις των σκακιστών και σκακιστριών των συλλόγων της Πτολεμαΐδας στο 17ο τουρνουά σκακιού «Κύπελλο Φωτιάς» 2019 .

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!