Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Απόπειρα εξαπάτησης ηλικιωμένης στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Καταγγελία αναγνώστη στο eordaialive.gr..

 

Ονομάζομαι Α. ..  και θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό προσπάθειας εξαπάτησης ηλικιωμένου μέσω τηλεφώνου, στην πόλη μας στην Πτολεμαΐδα.

Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι 12/12/2019 τηλεφώνησε κάποιος στο σταθερό μας τηλέφωνο με απόκρυψη, στη οικία της μητέρας μου ετών 82, προσποιούμενος γιατρό, ο οποίος την πληροφόρησε, ότι η κόρη της (και αδελφή μου, όπου την ανέφερε με το Όνομα και το Επώνυμο της), εσπασε το πόδι της.
Ο δήθεν γιατρός αφου ρώτησε αν η μητέρα μου ειναι μόνη της (η ιδια απάντησε καταφατικά), της εδωσε να συνομιλήσει με μια προσποιούμενη την αδελφή μου, να κλαίει και να λεει οτι ειναι η κόρη της.
Ο Γιατρός που δεν μιλούσε καλα ελληνικά ενημέρωσε οτι ειναι αλλοδαπος γιατρός για να καλύψει  τα “σπαστά” ελληνικά του.

Ευτυχώς ήμουν παρών και εγώ που καθώς παρακολουθούσα όσο μπορούσα την συζήτηση τους και πριν προλάβει να ζητήσει οτιδήποτε (υποθέτω θα ζητούσε χρήματα για εγχείρηση), πήρα το ακουστικό για να συνομιλήσω με τον εν λόγω γιατρό. Μόλις ανάφερα ότι είμαι ο γιος και ρώτησα τι ακριβώς συμβαίνει, μου έκλεισε το τηλέφωνο.
Φυσικά πήρα τηλέφωνο στην αδελφή μου αμέσως μετά η οποία με ενημέρωσε οτι είναι μια χαρά και τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύουν.

Παρακαλώ ενημερώστε την τοπική κοινωνία της Εορδαίας για το παραπάνω συμβάν , ωστε να είμαστε όλοι προσεκτικοί όχι μόνο με εμάς τους ίδιους, αλλά και με τους συγγενείς μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida