Από η 1η Ιουλίου υποχρεωτικά η καταβολή αποζημίωσης μέσω τραπέζης – Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η ΚΥΑ

1λ ανάγνωσης

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), σύμφωνα με την οποία οι εργοδότες καταβάλλουν τις αποδοχές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και την αποζημίωση απόλυσής τους αποκλειστικά σε λογαριασμούς πληρωμών των δικαιούχων μισθωτών, αναφέροντας για κάθε καταβολή την αιτιολογία και το χρονικό διάστημα που αφορά.

Η καταβολή των αποδοχών και της αποζημίωσης απόλυσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών γίνεται με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής ή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, στον εργοδότη που παραβαίνει τις εν λόγω διατάξεις, επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Η απόφαση αυτή ισχύει από την 1η Ιουλίου 2019.

 

Πηγή

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Ευκαιρία Καριέρας από την TOTTIS PACK A.E. – Προσλαμβάνει Προϊστάμενο Λογιστηρίου
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis