Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Απάντηση της παράταξης ”ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” – Στην Αθηνά Τερζοπούλου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Έχουμε αποφασίσει, κα Τερζοπούλου ότι δεν θα πέσουμε στο επίπεδο των προσωπικών αντεγκλήσεων.

Ως συνδυασμός «ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» πολιτευόμαστε με αξιοπρέπεια και ήθος, όπως έχουμε μάθει από την πολιτική και κοινωνική μας πορεία.

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι και επειδή έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στην ωριμότητα του λαού της Εορδαίας, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει την αξιοπρέπεια, το ήθος αλλά και τις θέσεις μας για τον Δήμο, ας θυμίσουμε στους συμπολίτες μας, τα γεγονότα που συνέβησαν στα πρώτα κιόλας Δημοτικά Συμβούλια, τότε που αποφασίζαμε ποια πρόσωπα θα εκπροσωπούν κάθε παράταξη, στους διάφορους οργανισμούς και τις επιτροπές του Δήμου Εορδαίας. Τότε που η παράταξή σας επέμεινε και πέτυχε, με την λευκή ψήφο των συμβούλων της συμπολίτευσης (Πλακεντά, Καραβασίλη),να είναι η μόνη παράταξη της αντιπολίτευσης στα συμβούλια της ΔΕΤΗΠ και της ΔΕΥΑΕ.

Λυπούμαστε, που οδηγείτε την παράταξή σας, στον χαμηλού επιπέδου, δρόμο των προσωπικών αντιπαραθέσεων, εμείς δεν θα σας παρακολουθήσουμε και θα ασχοληθούμε μόνο με τα προβλήματα του τόπου, τα οποία είναι μεγάλα και το μέλλον ζοφερό, μια και η κυβέρνηση, όπως δείχνουν τα πράγματα, αποφάσισε να τελειώσει οικονομικά την Δυτική Μακεδονία.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida