Αντικαπνιστικός νόμος: Ποσοστό 20% επί των προστίμων θα λαμβάνουν οι αστυνομικοί

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αντικαπνιστικός νόμος: Ποσοστό 20% επί των προστίμων θα λαμβάνουν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες μετέδωσε μόλις ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας προετοιμάζει ήδη νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα προβλέπει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι θα επιβάλλουν πρόστιμα σε παραβάτες του αντικαπνιστικού νόμου, θα λαμβάνουν ανταποδοτικά ποσοστό 20% επί του ύψους των προστίμων.

 

Υπενθυμίζεται ότι μία από τις καινοτομίες, τις οποίες προβλέπει το νομοσχέδιο – σκούπα, το οποίο έχει θέσει μέχρι την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου σε δημόσια διαβούλευση ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, είναι η εμπλοκή των ενστόλων της ΕΛ.ΑΣ. στην αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε κλειστούς και ανοιχτούς δημοσίους χώρους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

ΠΗΓΗ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!