Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αναβολή συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας .

Θετικό κρούσμα Covid-19, σε υπάλληλο του Γραφείου Δημάρχου Εορδαίας- Σε καραντίνα οι υπάλληλοι

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, σχετικά με την λήψη μέτρων προστασίας έναντι του νέου κορωνοϊού και έπειτα από συνεννόηση του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Εορδαίας, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα λάμβανε χώρα σήμερα 11-3-20220, αναβάλλεται για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας, καθώς λόγω των θεμάτων που υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο για παρουσία άνω των 50 ατόμων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, γεγονός που αντιβαίνει τις σαφείς οδηγίες που έχουν δοθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19.

Βούληση όλων των πτερύγων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας είναι οι αποφάσεις του να παίρνονται σε ανοικτές για το ευρύ κοινό συνεδριάσεις, ελεύθερα και δημοκρατικά, με την καταγραφή της άποψης κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη. Αυτό δεν μπορεί να υπηρετηθεί με συνεδριάσεις περιορισμένου αριθμού ατόμων, με τηλεδιασκέψεις και με κλειστές θύρες.

 

Το επόμενο χρονικό διάστημα και κατόπιν συνεννόησης, θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία και ημερήσια διάταξη της αναβαλλόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida