Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικου τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικου τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

ίκοσι επτά ομάδες αγκάλιασαν και φέτος τη διοργάνωση και διεκδίκησαν επί ίσιοις όροις την πρόκριση στα τελικά και την κατάκτηση των μεταλλίων.

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στους ημιτελικούς οι Peritzides επικράτησαν με 20-15 των Four crocs , ενώ οι Βλάκες B.C. επικράτησαν μετά από ένα συναρπαστικό ημιτελικό των Ballers με 11-10

 

Στον τελικό οι Peritzides πήραν το αίμα τους πίσω(είχαν χάσει στην φάση των ομίλων) επικρατώντας με 22-16 των Βλάκες B.C. Ενώ συναρπαστικοί ήταν οι περισσότεροι αγώνες με σημαντικότερο αυτόν των Peritzides που επικράτησαν των #31#, οι οποίοι προπορεύονται στην πανελλαδική κατάταξη της Fiba3on3 Greece, με 21-19 στην παράταση.

 

Στο διαγωνισμό τρίποντων ο Αρτέμης Θεμελης με 8/10 κατέκτησε την πρώτη θέση ενώ στον διαγωνισμό καρφωμάτων ο Δήμου κατέκτησε το κύπελλο.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης δόθηκαν δωράκια στους μικρούς φίλους που παρακολουθήσαν τους αγώνες ενώ δόθηκαν και δώρα από τους χορηγούς μας στους διαγωνισμούς του κοινού που διοργανώθηκαν.

Αρωγοί μας για ακόμα μια χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης που ήταν συνδιοργανωτής του τουρνουά, ο Δήμος Εορδαίας, η Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαίας, η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας που όρισε τους διαιτητές στο τουρνουά και κυρίως οι μικροί και μεγάλοι αθλητές, των τμημάτων της ομάδας μας που ήταν για ακόμα μία χρονιά η ψυχή του τουρνουά .

  Το φωτογραφικό υλικό της διοργάνωσης βρίσκεται στην σελίδα της ομάδας στο https://www.facebook.com/ElpidaEordaias/ και στο
https://photos.google.com/share/AF1QipNyjPEMAgNicv-kcayxq_zQXcvunHCSI2c7SRRNmMSq6_hZhPVYbLA6iDVw9gzZtQ?key=MFRuaUh2d3ptc24zeG43bmtySEptUnNZODA2dWZB

Αναλυτικά όλο το τουρνουά και τα αποτελέσματα στο

 https://play.fiba3x3.com/categories/28bf81bf-d678-4203-b92d-4ea255b572a4/brackets

Στα αρνητικά για ακόμα μια χρονιά το ότι οι ημιτελικοί και ο τελικός συγκέντρωσαν το 1/20  του κόσμου που παρακολούθησε το τουρνουά.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ  για την συμμετοχή τους, καλή χρονιά σε  όλους, ας υποδεχθούμε το 2020 με χαμόγελο και αισιοδοξία

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικου τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικου τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικου τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικου τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικου τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικου τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικου τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!