Αήττητος(9-0) και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας !

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αήττητος(9-0) και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας !

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ vs ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
48-41
Αήττητος(9-0) και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, αφού κέρδισε χθες το απόγευμα τον ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ με 48-41 στην Πτολεμαΐδα. Διεκπεραιωτικό το σημερινό παιχνίδι προσφέρθηκε για μια δυνατή προπόνηση των νεανίδων που σε λίγες μέρες ξεκινούν την προσπάθειά τους στα προκριματικά της Θεσ/κης(8-12/4/2017), και γιαυτό ακριβώς η ομάδα κατέβηκε ουσιαστικά με νεανίδες και κορασίδες. Ολοκληρώθηκε λοιπόν το τρεμπλ(πρωταθλητής γυναικών, κορασίδων και νεανίδων) και γιαυτό αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια οι αθλήτριες, το προπονητικό τιμ και όλοι όσοι προσπαθούν και παλεύουν καθημερινά για το καλό της ομάδας.Βεβαίως τα δυσκολότερα αλλά και ομορφότερα είναι μπροστά μας, αλλά ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχει αποδείξει ότι ξέρει και να μάχεται και να κερδίζει. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-8, 28-19, 37-30, 48-41
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ(ΚΑΨΑΛΗΣ Ζ.): Σιδηροπούλου Ε., Κοτζαϊτση Ε. 15(1), Τσιανάκα Α., Τρυφωνίδου Μ. 6(2), Δανϊηλίδου Α. 4, Παπαγρηγορίου Δ., Σιδέρη Φ. 3, Κουρτίδου Χ. 6, Καραφουλίδου Α. 2, Αντωνίου Ι. 7(1), Γρηγοριάδου Ν. 4, Δεληγιώργη Ε. 1 ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ(ΖΑΓΑΡΑΣ Ν.): Ζαγάρα Π. 8, Βαξεβάνου Β. , Κριτσιλίδου Α. 6(2), Τσακμάκη Ε. 8(2), Καφανταρίδου Σ. 8, Κουτσιανούδη Ε. 5, Παύλου Κ.6

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αήττητος(9-0) και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αήττητος(9-0) και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αήττητος(9-0) και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αήττητος(9-0) και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αήττητος(9-0) και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας !

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!