ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, στη Λάρισα.

Περιεχόμενο

Με τη συμμετοχή αγροτικών φορέων, αλλά και αγροτών και κτηνοτρόφων πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, στη Λάρισα. Για μία ακόμα φορά αναδείχτηκαν τα χρόνια προβλήματα που αφορούν τον αγροτικό χώρο στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας. Ομόφωνα αποφασίστηκε κινητοποίηση των αγροτών κατά το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, με κεντρική διαμαρτυρία την 1η Φεβρουαρίου 2020, στην έκθεση Agrotica της Θεσσαλονίκης.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου παρακολουθεί, συμμετέχει και διαμορφώνει τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της αγροτικής οικονομίας της περιοχής μας, αλλά και της χώρας γενικότερα.

 

 

 

                                                                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                 ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                                                                                                 ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !