Γιατί δεν πήρατε Power Pass – Μέχρι πότε γίνεται η πληρωμή

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Γιατί δεν πήρατε Power Pass - Μέχρι πότε γίνεται η πληρωμή

Γιατί δεν πήρατε Power Pass – Μέχρι πότε γίνεται η πληρωμή

Ξεκίνησαν οι πληρωμές του Power Pass. Τι ισχύει με όσους δεν είδαν -ακόμα- χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Συνολικά 31 εκατομμύρια ευρώ αποδεσμεύτηκαν για τη νέα πληρωμή του Power Pass σε 866.181 δικαιούχους. Από χθες, νωρίς το απόγευμα, οι δικαιούχοι έχουν αρχίσει να λαμβάνουν ειδοποιήσεις ότι η εντολή πληρωμής εκτελέστηκε.

Αν, ωστόσο, ακόμα δεν είστε από εκείνους που είδαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους, οι λόγοι είναι αρκετοί. Αρχικά, διαφέρει η ημερομηνία και η ώρα πληρωμής ανάλογα με την τράπεζα που έχετε δηλώσει. Σημειώνεται εδώ πως οι πληρωμές θα συνεχιστούν κανονικά, επομένως δεν αποκλείεται να πληρωθείτε μέσα στις επόμενες δύο εργάσιμες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Για παράδειγμα, το σύστημα θα σας ενημερώνει ότι «Τυχόν ποσά που δεν έχουν κατατεθεί ακόμα, θα κατατεθούν εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών»:

pliromi power pass

Ως προς το πόσα χρήματα θα δείτε τελικά, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο vouchers.gov.gr και να σας λυθούν ορισμένες απορίες. Για παράδειγμα, εάν έχει μείνει υπόλοιπο και από τον Μάιο του 2022, τότε θα είναι μάλλον περισσότερα από όσα τουλάχιστον υπολογίζατε. Εάν στον πρώτο γύρο είχε συμπεριληφθεί και ο Μάιος, τότε θα είναι σαφώς λιγότερα τα λεφτά. Υπενθυμίζεται πως η επιδότηση αφορά λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που εκδόθηκαν τον Ιούνιο του 2022.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα τσεκάρετε επίσης -εάν δεν έχετε άλλο τρόπο- και αν είστε στους δικαιούχους του β’ γύρου. Δηλαδή, μπαίνοντας με τους κωδικούς Taxisnet, μπορείτε να δείτε την ανάλυση και εκεί φαίνεται εάν πιστώθηκαν χρήματα και ποιο ήταν το ποσό.

Ποιοι δεν παίρνουν Power Pass

Αυτή τη φορά, δεν χρειάστηκε καμία νέα ενέργεια ή αίτηση εκ μέρους των δικαιούχων. Οι πάροχοι ενέργειας έδωσαν ξανά τα στοιχεία των λογαριασμών ρεύματος, επανυπολογίστηκε το σύνολο της κρατικής ενίσχυσης και δόθηκε εντολή να πληρωθεί το νέο ποσό.

Όσοι δεν πήραν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο του επιδόματος για το ρεύμα, δεν θα λάβουν ούτε αυτή τη φορά. Δεν υπάρχει εξάλλου καμία πρόβλεψη για τη διόρθωση τυχόν λαθών που έγιναν, με αποτέλεσμα ακόμα και καταναλωτές που είναι δικαιούχοι να μην μπορούν να εισπράξουν το Power Pass.

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!