Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Νωρίτερα από πέρυσι αναμένεται να ανοίξει φέτος η πλατφόρμα για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ “My θέρμανση” είναι έτοιμη και αναμένεται να ανοίξει το αργότερο τον Νοέμβριο, ενώ υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχε ανοίξει περί τα τέλη Δεκεμβρίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η παραπάνω πλατφόρμα θα ανοίξει αφού πρώτα έχει προηγηθεί η σχετική υπουργική απόφαση που θα καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία και την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης.
Επίσης επισημαίνεται ότι ένα μεγάλο μέρος του επιδόματος θέρμανσης θα ξεκινήσει να καταβάλλεται από φέτος. Όταν πέρυσι η πρώτη καταβολή στους δικαιούχους είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές και στα εισοδηματικά και στα περιουσιακά κριτήρια για το φετινό επίδομα θέρμανσης και αυτό θα αφορά όλα τα είδη καυσίμων όπως είναι το πετρέλαιο θέρμανσης, το φυσικό αέριο, τα καυσόξυλα ή πέλετ αλλά και το υγραέριο.

Σκρέκας: Η κυβέρνηση έχει προνοήσει για τη θέρμανση

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας είχε μιλήσει νωρίτερα στο MEGA για το θέμα της θέρμανσης. Όπως είπε ” το έχει αποδείξει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε, το έχουμε πει πολλές φορές απροστάτευτους τους Έλληνες καταναλωτές και τα ελληνικά νοικοκυριά.
Oφείλουμε να τους στηρίξουμε ιδίως σε μια στιγμή που δείχνει η οικονομία ότι πάει να αναπτυχθεί αλλά από την άλλη έχουμε αυτές τις πληθωριστικές πιέσεις που έχουν αυξήσει τις τιμές σχεδόν όλων των προϊόντων”.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida