ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ: «Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του 4ου Φεστιβάλ Πολιτισμού – Πτολεμαΐδα, Η πόλη γιορτάΖΕΙ»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αυτή, θα έπρεπε να είναι η πρώτη φράση ενός δελτίου τύπου που θα έβγαινε στο «αέρα» αυτές τις μέρες από τον πολιτιστικό σύλλογο ΥΨΙΚΑΜΙΝΟ.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, έχουν αλλάξει τις προτεραιότητες μας, όχι όμως τις ανάγκες μας.

Και τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε τον πολιτισμό. Την μουσική, το θέατρο, τις εικαστικές εκθέσεις, τα βιβλία, τα σεμινάρια, όλα αυτά που από το 2017 η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ, και όλοι εσείς, μέσα από το φεστιβάλ, κάναμε ουσιαστική πραγματικότητα για την Πτολεμαΐδα και τις γύρω περιοχές.

Σήμερα, τώρα, μετά από 2 χαμένα φεστιβάλ η ανάγκη ν’ ανταμώσουμε «στα στέκια τα παλιά» προβάλει πιο επιτακτική από ποτέ.

Μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες, κάνουμε υπομονή και προσέχουμε τους εαυτούς μας.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ είναι εδώ. Όλοι οι άνθρωποι που την στηρίζουν είναι εδώ.

Η περιοχή μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ να ακουστεί η φωνή της. Να δηλώσει το παρόν μέσα από πράξεις. Να φανερώσει τον δυναμισμό και την ενέργεια των ανθρώπων της. Των ανθρώπων αυτών που τα τελευταία χρόνια στήριξαν ένα πολιτιστικό πείραμα και το οδήγησαν στην επιτυχία.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ σχεδιάζει και προγραμματίζει τις επόμενες δράσεις της. Ενεργοποιώντας όλα τα εργαλεία που μπορούμε, δίνουμε το παρόν κρατώντας ζωντανή την επιθυμία να τραγουδήσουμε ξανά παρέα δυνατά και ν’ αγκαλιαστούμε. Γιατί μέσα από το μαζί μόνο σε νίκη μπορούμε να οδηγηθούμε.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ είναι οι άνθρωποί της, και με αυτούς συνεχίζουμε…

6 003

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida