Βιασμός 12χρονης: «Ξήλωσαν» από τη ΓΑΔΑ τον αστυνομικό που μιλούσε μαζί της

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Βιασμός 12χρονης: «Ξήλωσαν» από τη ΓΑΔΑ τον αστυνομικό που μιλούσε μαζί της

Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό που «πιάστηκε» να συνομιλεί με την 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό, αποκαλύπτονται τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr., o νεαρός αστυνομικός «ξήλώθηκε» απο τη θέση του στη ΓΑΔΑ και μετεφέρθη σε άλλη υπηρεσία, όμως το κυριότερο είναι πως όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ, ο ένστολος συνομιλούσε μαζί της, γνωρίζοντας ότι είναι 15 χρόνων, όπως η ίδια του είχε πει, άρα ανήλικη, και αντάλλαξαν και «ροζ» φωτογραφίες.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει συνάντηση, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση με τη δράση του ενστόλου που συνομιλούσε το ανήλικο κοριτσάκι. Προφανώς όταν την επόμενη εβδομάδα η μικρή θα κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για να αναγνωρίσει πρόσωπα, θα ερωτηθεί και για τον συγκεκριμένο αστυνομικό και αν αυτός γνώριζε τον Ηλία Μίχο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!