Το Χαμόγελο του Παιδιού εδώ και 27 χρόνια, χάρη στη συντονισμένη ένωση δυνάμεων, τραβάει καθημερινά κουπί για το Χαμόγελο κάθε παιδιού!

Eordaialive Team
5λ ανάγνωσης
Το Χαμόγελο του Παιδιού εδώ και 27 χρόνια, χάρη στη συντονισμένη ένωση δυνάμεων, τραβάει καθημερινά κουπί για το Χαμόγελο κάθε παιδιού!

Το Χαμόγελο του Παιδιού εδώ και 27 χρόνια, χάρη στη συντονισμένη ένωση δυνάμεων, τραβάει καθημερινά κουπί για το Χαμόγελο κάθε παιδιού!

170 πολύτιμοι συνοδοιπόροι του «Χαμόγελου», εργαζόμενοι, εθελοντές και χορηγοί τράβηξαν -και κυριολεκτικά!- κουπί με την Τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» σε μία συμβολική δράση ένωσης δυνάμεων και συντονισμού για την προώθηση των δικαιωμάτων κάθε παιδιού.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με σύνθημα «Τραβάμε κουπί με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το Χαμόγελο κάθε παιδιού!» , ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας στο πλευρό του 170 πολύτιμους συνοδοιπόρους του -εργαζομένους, εθελοντές και χορηγούς- το ηλιόλουστο πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2022 διοργάνωσε μία συμβολική δράση κωπηλασίας και ανθρωπιάς με την Τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ». το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τη δράση τίμησε με την παρουσία του ο Κυβερνήτης του Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ Πλοίαρχος Βασίλης Ασημακόπουλος ΠΝ, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

 

Το μοναδικό πιστό αντίγραφο της Αθηναϊκής Τριήρους του 5ου αιώνα πΧ., σύμβολο ελευθερίας και φιλένησε ανθρώπους που καθημερινά συμβάλλουν στο αδιάκοπο και ακριβές έργο του «Χαμόγελου» με κάθε τρόπο, αλλά κυρίως με την ψυχή τους. Ανθρώπους, που εδώ και 27 χρόνια, έχουν προσφέρει, συνειδητά και ουσιαστικά, τον πολύτιμο χρόνο τους, τις υπηρεσίες τους, την τεχνογνωσία τους, αλλά και υλικούς πόρους με μοναδικά μέλημα να στέκονται δίπλα στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα, πάντα, 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, χωρίς καμία διακοπή, χωρίς καμία έκπτωση.

 

Ο συντονισμένος αυτός πλους συμβολίζει, αφενός τις τεράστιες δυσκολίες και τον αγώνα που καθημερινά καταβάλλουν οι άνθρωποι του «Χαμόγελου», και θα συνεχίσουν να καταβάλλουν έναν ακόμη πιο δύσκολο χειμώνα, και αφετέρου αναδεικνύει ότι με την ένωση δυνάμεων και τη συνεργασία, κανένα εμπόδιο τελικά. δεν είναι ανυπέρβλητο. Το κωπηλατικό πλού στα νερά του Σαρωνικού κόλπου ακολούθησαν σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού για την ασφάλεια των κωπηλατών και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε διαδραστική ξενάγηση στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό «Γεώργιος Αβέρωφ».

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Ο Κώστας Γιαννόπουλος, έχοντας στο πλάι του μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που συνεργάζονται με πάθος για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, δήλωσε συγκινημένος:«Πριν από 27 χρόνια, ένα μικρό παιδί ενέπνευσε όλους όσοι είμαστε σήμερα εδώ, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για το καλό των παιδιών. Οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια στέκονται συνειδητά δίπλα στο «Χαμόγελο», εργαζόμενοι, εθελοντές, χοηρηγοί, τράβηξαν και κυριολεκτικά κουπί για να δηλώσουν συμβολικά ότι, ενωμένοι και συντονισμένοι, θα συνεχίσουμε να κόντρα στις δυσκολίες να παλεύουμε για να φέρουμε αποτέλεσμα στη ζωή των παιδιών. που σήμερα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ κοντά τους. Άνθρωποι με λιγότερη ή περισσότερη μυϊκή δύναμη τράβηξαν κουπί για το Χαμόγελο κάθε παιδιού, αποδεικνύοντας ότι αυτό που ουσιαστικά χρειάζεται δεν είναι άλλο από ψυχής και θέληση.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον Αρχηγό ΓΕΝ, και σύσσωμη την ηγεσία του ΓΕΝ και του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» για τη ζεστή φιλοξενία στην τριήρη που φέρει έναν έντονο συμβολισμό. Ακόμη και στις πιο δύσκολες και τοξικές περιόδους, όπως αυτή που βιώνουμε τώρα, οφείλουμε να καταλάβουμε ότι δε μας μένει τίποτα άλλο από το να συγκρατήσουμε, κοινωνία, θεσμοί, φορείς, για να τραβήξουμε από εδώ και πέρα ​​από όλους μαζί, βοηθώντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά. τα παιδιά. Να συνεχίσουμε να τραβάμε σταθερά και ενωμένοι το κουπί της ζωής, της ψυχής για τα παιδιά μας»

 

Το έργο του «Χαμόγελου» δεν τελειώνει ποτέ. Αυτήν την περίοδο, στην εκπνοή της πανδημίας και ενόψει ενός δυσκολότερου χειμώνα με έντονα κοινωνικά, οικονομικά και ενεργειακά θέματα, οι ανάγκες να στηριχτούν κάθε παιδί και η οικογένεια του, ολικά και εξατομικευμένα, γίνονται όλο και περισσότερες. Τα παιδιά μας είναι το παρόν, και φροντίζοντας αυτά διασφαλίζουμε και το υγιές μέλλον τους. Ο Οργανισμός, λοιπόν, θα συνεχίσει να δίνει μάχες στην καθημερινότητα των παιδιών, με την υποστήριξη χιλιάδων πολύτιμων εθελοντών και υποστηρικτών, που αποτελούν την «ψυχή» του Οργανισμού. 27 χρόνια πέρασαν, 27 χρόνια έρχονται!

 

Χωρίς εσένα, δεν γίνεται!

 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό της δράσης με την Τριήρη «ΟΜΥΜΠΙΑΣ» στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://photos.app.goo.gl/ss6fpzmQF9cEdsk9A

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς για τη συμμετοχή τους στη δράση:

 

● Τους πολύτιμους εθελοντές που αποτελούν την πυρήνα του κοινωνικού του έργου

 

● Τους υποστηρικτές των εταιρειών (αλφαβητικά):

   1. BRINKS
   2. DHL
   3. KARCHER
   4. LIDL
   5. MERCEDES
   6. ΟΤΕ
   7. XEROX

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!