Θεσσαλονίκη: Χαμός σε πατσατζίδικο, τα έσπασαν όταν τους ζήτησαν πιστοποιητικά

Θεσσαλονίκη: Χαμός σε πατσατζίδικο, τα έσπασαν όταν τους ζήτησαν πιστοποιητικά

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χαμός σε πατσατζίδικο, τα έσπασαν όταν τους ζήτησαν πιστοποιητικά

Άνω κάτω έγινε ένα γνωστό πατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη όταν οι υπάλληλοι ζήτησαν από μια παρέα πελατών να τους επιδείξουν τα πιστοποιητικά για τον κορονοϊό.

Έξαλλοι έγιναν δύο άντρες που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος σε γνωστό πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης, επειδή δεν είχαν πιστοποιητικό.

Όπως αναφέρει και το makthes.gr οι υπάλληλοι στο πατσατζίδικο ζήτησαν, όπως επιβάλλει ο νόμος, να ελέγξουν τα πιστοποιητικά δύο πελατών για τον κορονοϊό. Ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Οι δύο άνδρες, που συνοδεύονταν από τις γυναίκες τους, αρνήθηκαν να τα δείξουν, στη συνέχεια δεν θέλησαν να εξυπηρετηθούν με take away, αντέδρασαν άσχημα, αλλά αποχώρησαν.

Επέστρεψαν για να τα… σπάσουν
Λίγα λεπτά όμως αργότερα επέστρεψαν στο εστιατόριο και άρχισαν να αναποδογυρίζουν τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Μάλιστα απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

Το περιστατικό σημειώθηκε, το πρωί της Κυριακής (17.04.2022) σε πολύ γνωστό πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης, περίπου στις 9:30. Οι δύο άνδρες συνολικά «έσπασαν» τέσσερα τραπέζια.

«Θα κινηθούμε νομικά»
Μιλώντας στο makthes.gr, ο ιδιοκτήτης του γνωστού πατσατζίδικου στη Θεσσαλονίκη δήλωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις. «Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσαρούχας.

«Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε» λέει για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.